Informatie over cookies
Alles accepteren

Er zijn 6 producten.

Actieve filters

XXL rollator voor het zwaardere werk

De XXL rollators zijn ontwikkeld voor mensen die wat meer wegen. De XXL rollator kan een hoger gebruikersgewicht aan en komt vaak in verschillende breedtematen. XXL rollators hebben vaak een meer functioneel ontwerp omdat ze erg sterk moeten zijn. Ze komen in verschillende uitvoeringen met of zonder onderarmschalen. Ondanks dat de XXL Rollators veel gewicht kunnen dragen, wegen de modellen vaak niet meer dan 13 kilogram.

Eigenschappen van de XXL rollator

De XXL rollator kan net als de andere rollators gewoon ingeklapt worden, zodat ze makkelijk te vervoeren zijn. Ze kunnen mee in de auto, trein en zelfs het vliegtuig is geen probleem. De handvatten zijn in hoogte te verstellen en de meeste maken gebruik van handremmen met een parkeer- en looprem functie. Door de extra breedte en het verstevigde zitje is uitrusten na en tijdens een wandeling geen enkel probleem. Elk model is natuurlijk anders en heeft verschillende opties. Hierbij kunt u denken aan een mandje, ruggensteun of dienblad. 

De meeste modellen zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Voor binnengebruik moet u wel goed letten op de breedte van de rollator en die van uw deurkozijnen. Dit kan anders ongelukken veroorzaken. De xxl rollators zijn uit te breiden met verschillende accessoires, welke het gebruiksgemak alleen maar kunnen vergroten.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password