Vier wielen

Boodschappentrolleys zijn tegenwoordig in verschillende soorten en maten. De gene met 4 wielen zijn ontworpen voor makkelijker gebruik. Namelijk dat het niet meer gekantelt hoeft te worden om het mee te nemen. Ook kan het daardoor voor de persoon geduwt worden. Dat maakt het wat makkelijker voor mensen die want minder te been zijn. Zeker als de boodschappentrolley gevuld is met en daardoor een stukje zwaarder is het al helemaal fijn om een sterker steun punt te hebben. Sommige boodschappentrolleys hebben zelfs een rem.

Er zijn 7 producten.

Actieve filters

Boodschappentrolleys

Boodschappentrolleys komen voor in verschillende maten en soorten. Niet alleen is het een handig hulpmiddel tijdens het boodschappen doen of shoppen. Maar het kan ook, als u het nodig heeft, als een steunpunt figureren. Met name de boodschappentrolleys met 4 wielen zijn de grote steunbieders. Die kunnen natuurlijk ook geduwd worden net zoals de traditionele boodschappenwagens. Daardoor kunt u achter de boodschappentrolley plaats emen en hem duwen zoals de kinderwagens en boodschappenwagens. Daarmee bieden de trolleys met 4 wielen meer steun dan trolleys op twee wielen. Ook zijn er boodschappentrolleys met zitjes zodat u kunt uitrusten; een vrij nieuwe innovatie waardoor het een multifunctioneel product wordt.Boodschappentrolley met 4 wielenWaarom eerst een boodschappentrolley?

Veel mensen willen op hun oude dag nog steeds niet aan een rollator beginnen. Dat begrijpen we allemaal heel goed. Het is een soort van zelfstandigheid, die je dan toch in een keer los moet laten. Veel mensen voelen zich toch op een of andere manier te trots om toe te geven dat ze hulp nodig hebben met lopen. Daarom denken wij dat een boodschappentrolley een perfecte tussenstap is om langzaam over te gaan naar een rollator. Het biedt genoeg steun om je veilig te voelen en daarbij is het ook nog eens een handig hulpmiddel. Ook is het een vrij hip product waardoor men zich niet meteen oud voelt tegen over als met een rollator.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password