Vermeiren Quadri Light

 179,00

De Quadri Light rollator van het merk Vermeiren is een moderne, lichtgewicht rollator. Deze design rollator is zowel binnen als buiten te gebruiken. De rollator wordt standaard geleverd met een ruggensteun en stokhouder. De reflectoren die op de Quadri Light zitten vergroten uw veiligheid in het verkeer. De rollator is met een handbeweging in te klappen tot een handzaam pakketje.

Beschrijving

Stabiliteit en materialen

 

De Vermeiren Quadri-light heeft een stabiele ondersteuning door zijn aluminium kruisframe. De rollator is goed zichtbaar in het donker door de reflectoren die zowel aan de voor- als aan de achterkant zitten. Dit vergroot uw veiligheid wanneer u deelneemt in het verkeer. De Quadri-Light kan gebruikt worden als zitje door zijn gepolsterde zitting en ingebouwde ruggensteun.

Handvatten

 

De Vermeiren Quadri-Light heeft twee ergonomisch gevormde handvatten die prettig in de hand liggen. De handvatten zijn in hoogte verstelbaar en de rollator bezit over een trapsysteem zodat u hem altijd weer gemakkelijk op de juiste hoogte kan zetten.

Remmen

De rollator heeft twee soorten remmen; de handremmen en de parkeerrem. De handremmen onder de handvatten dienen omhoog geklemd te worden en de parkeerrem naar beneden gedrukt. Wanneer de rollator op de parkeerstand staat kan hij niet meer wegrollen

In- en uitklappen

 

De Quadri-Light is dubbel op te vouwen en erg klein te maken. Hierdoor is hij gemakkelijk te vervoeren en is dus ideaal om mee op reis te nemen. De rollator is ontworpen met een mechanisme wat het mogelijk maakt om hem met 1 hand in te klappen. Dit doet u door de lus op het zitje omhoog te trekken. De rollator kan in ingeklapte stand gewoon blijven staan.

In hoogte verstellen

De Quadri-Light is in hoogte te verstellen. Dit geschiedt door de pinnetjes aan de zijkant van de rollator in te duwen en in de gewenste hoogte te tillen.  U kunt de rollator is een aantal gestandaardiseerde hoogtes verstellen.

Wielen

De voorwielen van de Quadri-Light zijn iets groter dan de achterwielen voor een optimale besturing van de rollator. De wielen van deze rollator zijn lekvrij, zodat u niet met een lekke band komt te staan.

 

Extra informatie

Garantie

2 jaar

Gewicht

6.1 tot 8 kg

Materiaal

Aluminium (lichtgewicht)

Maximaal gebruikersgewicht

130 kg

Merk

Vermeiren

Remkabels in het frame

Nee

Wandelstokhouder

Ja

Zithoogte van het zitje

61 cm

Hoogte verstelling handvatten

80.5 cm – 93.5 cm

Kleur

Rood

Meegeleverd bij rollator

Rugsteun, Stokhouder