Compleet servicepakket
Compleet servicepakket

Prijs: € 45.00

Het Compleet servicepakket is het meest luxe pakket dat wij aanbieden.

Wat zit er in het Compleet servicepakket


In het Compleet servicepakket zitten de volgende services:

- Thuis afgeleverd
- Garantie afhandeling met leverancier
- Onderhoud en reparatie service
- 2 jaar gratis haal & breng service bij garantie
- Eerste onderhoudsbeurt is gratis (t.w.v. € 42)


Thuis afgeleverd
Alle producten die bij ons zijn besteld, worden gratis aan huis afgeleverd. De meeste rollators zitten kant en klaar in de doos zodat u deze meteen kunt gebruiken.


Garantie afhandeling met leverancier
Op al onze producten zit fabrieksgarantie, mocht er in de garantie periode iets niet goed zijn met uw product dan lossen wij dit voor u op met de leverancier.
Wij zullen voor u de communicatie en het probleem met de leverancier oppakken en oplossen. Dit gaat d.m.v. compleet vervangen, reparaties of het leveren van nieuwe onderdelen. De duur van de garantie verschilt per merk en staat op de productpagina van elk product aangeven. Voor meer informatie over de garantie kunt u op de garantiepagina kijken.


Onderhoud en reparatie service
Wanneer u het product koopt, wilt u ook de zekerheid dat het kan worden onderhouden en gerepareerd indien nodig. Omdat elk probleem en iedere klant anders is, bieden wij ook verschillende oplosmogelijkheden.

Winkel
U kunt het product naar onze winkel brengen of sturen, zodat wij het product hier kunnen voorzien van een onderhoudsbeurt of reparatie. Het is voor ons ook mogelijk op het product bij u thuis op te laten halen.

Servicepunt
In samenwerking met FietsNed en andere servicepartners hebben wij ook verschillende lokale servicepunten waar u via ons terecht kunt voor een onderhoudsbeurt of reparatie.


Aan huis
Mocht u het prettig vinden dat er iemand aan huis komt om een onderhoudsbeurt of reparatie uit te voeren, dan regelen wij dat voor u via onze Partner FietsNED.

Gratis haal & breng service bij garantie
Mocht er een probleem ontstaan aan uw product dan is het daadwerkelijk uitvoeren van een reparatie niet altijd inbegrepen of kan het zijn dat het probleem niet altijd even duidelijk is voor de leverancier of fabrikant.
Wij willen dit voor u oplossen met de gratis haal & breng service. Wij laten dan het product bij u ophalen en onderzoeken zelf het probleem of lossen het op met toegestuurde onderdelen. Mocht het nodig zijn dat het product terug moet naar de leverancier of fabrikant dan regelen en betalen wij dit ook voor u.
Kunt u het product echt niet missen dan sturen wij u gewoon een tijdelijk vervangend product op zodat geen ongemak heeft.

Eerste onderhoudsbeurt is gratis
Wij bevelen u aan zeker 1 keer per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat u altijd veilig uw rollator kunt gebruiken.
Bij deze service betalen wij 50% van de eerste onderhoudsbeurt in het eerste jaar. Wij kunnen de onderhoudsbeurt voor u uitvoeren in onze winkel, op een servicepunt en aan huis.

8.6 /10

Uw-Rollator.nl