Basis servicepakket
Basis servicepakket

Prijs: € 0.00

Het Basis servicepakket zit standaard bij elke rollator in begrepen. U kunt hier dus altijd gebruik van maken.

Wat zit er in het Basis servicepakket


In het Basis servicepakket zitten de volgende services:

- Thuis afgeleverd
- Garantie afhandeling met leverancier
- Onderhoud en reparatie service


Thuis afgeleverd
Alle producten die bij ons zijn besteld worden gratis aan huis afgeleverd. De meeste rollators zitten kant en klaar in de doos zodat u ze meteen kunt gebruiken.
Mocht u het product willen afhalen dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem.


Onderhoud en reparatie service
Op al onze producten zit fabrieksgarantie, mocht er in de garantie periode iets niet goed zijn met uw product dan lossen wij dit voor u op met de leverancier.
Wij zullen voor u de communicatie en het probleem met de leverancier oppakken en oplossen. Dit gaat d.m.v. compleet vervangen, reparaties of het leveren van nieuwe onderdelen. De duur van de garantie verschilt per merk en staat op de productpagina van elk product aangeven. Voor meer informatie over de garantie kunt u op de garantiepagina kijken.

Garantie afhandeling met leverancier
Wanneer u het product koopt, wilt u ook de zekerheid dat het kan worden onderhouden en gerepareerd indien nodig. Omdat elk probleem en iedere klant anders is, bieden wij ook verschillende oplosmogelijkheden.

Winkel
U kunt het product naar onze winkel brengen of sturen, zodat wij het product hier kunnen voorzien van een onderhoudsbeurt of reparatie. Het is voor ons ook mogelijk op het product bij u thuis op te laten halen.

Servicepunt
In samenwerking met FietsNed en andere servicepartners hebben wij ook verschillende lokale servicepunten waar u via ons terecht kunt voor een onderhoudsbeurt of reparatie.


Aan huis
Mocht u het prettig vinden dat er iemand aan huis komt om een onderhoudsbeurt of reparatie uit te voeren, dan regelen wij dat voor u via onze Partner FietsNED.

8.6 /10

Uw-Rollator.nl