U bent hier: » Servicepakketten

onderhoud-reparatie-uw-rollator


Servicepakketten voor u.

Om u zo u zo goed mogelijk van service te kunnen voorzien hebben wij verschillende servicepakketten. Zo kunnen wij elk type product en elke type klant van de juiste service voorzien. De servicepakketten zitten gratis bij een product of kunt u tijdens het bestellen aan u product koppelen. Wij zulen hier voor u beschrijven wat er precies in elk servicepakket zit.

       Samenwerking FietsNED
 

Rollator servicepakketten

Wij bieden u 3 verschillende servicepakketten aan voor rollators waaruit u kunt kiezen. Wij proberen ze zoveel mogelijk aan te laten sluiten bij uw behoefte.


Basis servicepakket

   

Extra servicepakket

   

Compleet servicepakket

Standaard inbegrepen €30,- €45,-
   
Thuis afgeleverd Thuis afgeleverd
Thuis afgeleverd 
 
Garantie afhandeling met leverancier Garantie afhandeling met leverancier Garantie afhandeling met leverancier
 
Onderhoud en reparaties service Onderhoud en reparaties service
Onderhoud en reparaties service
 Aan huis, op servicepunt of in winkel

Aan huis, op servicepunt of in winkel

Aan huis, op servicepunt of in winkel
 
 
X 1 jaar gratis haal & breng service bij garantie 2 jaar gratis haal & breng service bij garantie
Incl gratis tijdelijk vervangend product  Incl gratis tijdelijk vervangend product 
     
X 50% korting op eerste onderhoudsbeurt Eerste onderhoudsbeurt is gratis (twv € 42)
Aan huis*, op servicepunt of in winkel Aan huis*, op servicepunt of in winkelBoodschappentrolleys servicepakketten

Wij bieden u 3 verschillende servicepakketten aan voor boodschappentrolleys waaruit u kunt kiezen. Wij proberen ze zoveel mogelijk aan te laten sluiten bij uw behoefte.


Basis servicepakket T

   

Compleet servicepakket T

Standaard inbegrepen €19,-
 
Thuis afgeleverd Thuis afgeleverd 
 
 Garantie afhandeling met leverancier  Garantie afhandeling met leverancier
 
Onderhoud en reparaties service Onderhoud en reparaties service
 Servicepunt of in winkel Servicepunt of in winkel
   
X  1 jaar gratis haal & breng service bij garantie 
Incl gratis tijdelijk vervangend product 
   
   
 Waaruit bestaat de verschillende onderdelen van de servicepakkettenThuis afgeleverd

Al de producten die u bij ons besteld zijn worden gratis aan huis afgeleverd. De meeste rollator zitten kant en klaar in de doos zodat u ze meteen kunt gebruiken.
Mocht u het product willen afhalen dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem.Garantie afhandeling met leverancier

Op al onze producten zit fabrieksgarantie mocht er in de garantie periode iets niet goed zijn met u producten dan lossen wij dit voor u op met de leverancier.
Wij zullen voor u de communicatie en het probleem met de leverancier oppakken en oplossen. Dit gaat d.m.v. compleet vervangen, reparaties of het leveren van nieuwe onderdelen. De duur van de garantie verschilt per merk en staat op de productpagina van elk product aangeven. Voor meer informatie over de garantie kunt u op de garantiepagina kijken.

Onderhoud en reparaties service

Wanneer u een product koop dan wilt u ook de zekerheid hebben dat het kan worden onderhouden en gerepareerd indien nodig. Omdat elk probleem en elke klant niet het zelfde is bieden wij ook verschillende oplos mogelijkheden.

Winkel
U kunt het product naar onze winkel brengen of sturen zodat wij het product hier kunnen voorzien van een onderhoudsbeurt of reparatie. Het is voor ons ook mogelijk op het product bij u thuis op te laten halen.

Servicepunt
In samenwerking met FietsNed en andere servicepartners hebben wij ook verschillende lokale servicepunten waar u via ons terecht kunt voor een onderhoudsbeurt of reparaties.

Aan huis
Mocht u het prettig vinden dat er iemand aan huis komt om een onderhoudsbeurt of reparatie uit te voeren dan regelen wij daar voor u via onze Partner FietsNED.


Gratis haal & breng service bij garantie

Mocht er een probleem ontstaan aan u product dan is het daadwerkelijk uitvoeren van een reparatie niet altijd inbegrepen of kan het zijn dat het probleem niet altijd even duidelijk is voor de leverancier of fabrikant.
Wij willen dit voor u oplossen met de gratis haal & breng service, wij laten het product bij u ophalen en onderzoeken zelf het probleem of lossen het op met toegestuurde onderdelen. Mocht het nodig zijn dat het product terug moet naar de leverancier of fabrikant dan regelen en betalen wij dit ook voor u.
Kunt u het product echt niet missen dan sturen wij u gewoon een tijdelijk vervangend product op zodat geen ongemak heeft.

50% korting op eerste onderhoudsbeurt

Wij bevelen u aan zeker 1 keer per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat u altijd veilig u rollator kunt gebruiken. 
Bij deze service betalen wij 50% van de eerste onderhoudsbeurt in het eerste jaar. Wij kunnen de onderhoudsbeurt voor u uitvoeren in onze winkel, op een servicepunt en aan huis.Eerste onderhoudsbeurt is gratis

Wij bevelen u aan zeker 1 keer per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat u altijd veilig u rollator kunt gebruiken. 
Bij deze service betalen wij de eerste onderhoudsbeurt in het eerste jaar. Wij kunnen de onderhoudsbeurt voor u uitvoeren in onze winkel, op een servicepunt en aan huis.*Let op:
- De voorrij kosten zitten niet inbegrepen bij de onderhoudsbeurt. De voorrijkosten bedragen € 1,67 per kilometer (uitgezonderd Wadden-eilanden, Zeeuws Vlaanderen, en bijzondere situaties - voorrijkosten daarvoor op aanvraag).
- Tarieven voor de onderhoudsbeurt zijn exclusief eventueel te vervangen onderdelen.8.6 /10

Uw-Rollator.nl