U bent hier: » Servicepakketten

onderhoud-reparatie-uw-rollator


Servicepakketten voor u.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij verschillende servicepakketten voor u samengesteld. Zo kunnen wij elke consument van de beste service voorzien. Soms zitten onze servicepakketten al gratis bij een product. Is dat niet het geval dan zijn ze natuurlijk ook extra bij te bestellen. Hieronder vindt u een beschrijving van de inhoud van onze verschillende servicepakketten. 

       Samenwerking FietsNED
 

Rollator servicepakketten

Wij bieden u drie verschillende servicepakketten aan bij de aankoop van een rollator. Hiermee proberen wij zoveel mogelijk aan uw behoefte te voldoen. 


Basis servicepakket

   

Extra servicepakket

   

Compleet servicepakket

Standaard inbegrepen €30,- €45,-
   
Thuis afgeleverd Thuis afgeleverd
Thuis afgeleverd 
 
Garantie afhandeling met leverancier Garantie afhandeling met leverancier Garantie afhandeling met leverancier
 
Onderhoud en reparatieservice Onderhoud en reparatieservice
Onderhoud en reparatieservice
 Aan huis, op servicepunt of in winkel

Aan huis, op servicepunt of in winkel

Aan huis, op servicepunt of in winkel
 
 
X 1 jaar gratis haal & breng service bij garantie 2 jaar gratis haal & breng service bij garantie
Incl. gratis tijdelijk vervangend product  Incl. gratis tijdelijk vervangend product 
     
X 50% korting op eerste onderhoudsbeurt Eerste onderhoudsbeurt is gratis (twv € 42)
Aan huis*, op servicepunt of in winkel Aan huis*, op servicepunt of in winkelBoodschappentrolley servicepakketten

Wij bieden u drie verschillende servicepakketten aan bij de aankoop van een boodschappentrolley. Hiermee proberen wij zoveel mogelijk aan uw behoefte te voldoen. 


Basis servicepakket T

   

Compleet servicepakket T

Standaard inbegrepen €19,-
 
Thuis afgeleverd Thuis afgeleverd 
 
 Garantie afhandeling met leverancier  Garantie afhandeling met leverancier
 
Onderhoud en reparatieservice Onderhoud en reparatieservice
 Servicepunt of in winkel Servicepunt of in winkel
   
X  1 jaar gratis haal & breng service bij garantie 
Incl. gratis tijdelijk vervangend product 
   
   
 

Waaruit bestaan de verschillende onderdelen van de servicepakketten?

Thuis afgeleverd

Alle producten die u bij ons bestelt worden gratis bij u thuis afgeleverd. De meeste rollators zitten kant en klaar in de doos zodat u deze direct kunt gebruiken.
Mocht u het product liever zelf willen ophalen, dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem.Garantie afhandeling met leverancier

Op al onze producten zit fabrieksgarantie. Mocht er in de garantieperiode iets niet helemaal goed zijn met uw product, dan lossen wij dit voor u op.
Wij zullen de communicatie met de leverancier over het probleem dus oppakken om u hiermee zoveel mogelijk te ontlasten. Onder de fabrieksgarantie vallen defecten die je als gebruiker niet had kunnen voorkomen, te denken aan een productiefout vanwege een defect onderdeel.   Als het defect onder de fabrieksgarantie valt wordt er een nieuw onderdeel naar u toe gestuurd of wordt het product retour gestuurd naar de leverancier en zullen zij het product compleet vervangen. De duur van de garantieperiode is per merk en per product verschillend. De garantieperiode staat beschreven op de productpagina van het desbetreffende product. Meer informatie over de garantie vindt u op de garantiepagina.

Onderhoud en reparatieservice

Bij de aanschaf van een product wilt u ook graag de zekerheid hebben dat het product onderhouden en gerepareerd kan worden, wanneer dat een keer nodig mocht zijn. Aangezien wij weten dat het voor sommige mensen lastig is om zelf onderhoud of reparatie uit te voeren, proberen wij bij Uw-zorgspecialist hier op in te spelen. Wij bieden daarom verschillende keuzes aan om het onderhoud of de reparatie alsnog bij iedereen uit te kunnen voeren, zie hieronder. 


Winkel
U kunt het product naar onze winkel sturen of het eventueel brengen zodat wij het product hier kunnen voorzien van een onderhoudsbeurt of een reparatie. Het is ook mogelijk het product bij u thuis op te laten halen.

Servicepunt
In samenwerking met FietsNED en andere servicepartners hebben wij verschillende lokale servicepunten waar u bij terecht kunt voor een onderhoudsbeurt of reparaties.

Aan huis
Mocht u het prettiger vinden dat er iemand bij u thuis komt om een onderhoudsbeurt of reparatie uit te voeren, dan regelen wij dat graag voor u via onze partner FietsNED.


Gratis haal & breng service bij garantie

Bij een defect aan uw product, is het uitvoeren van een reparatie niet altijd inbegrepen bij de aankoop van een product. Het kan ook zijn dat het defect niet meteen duidelijk is voor de leverancier of fabrikant en dus ook niet direct onder de fabrieksgarantie valt. 
Wij willen u hierin tegemoet komen met de gratis haal & breng service. Wij laten het product dan bij u thuis ophalen en onderzoeken zelf het probleem en lossen het (mogelijk) direct op met nieuwe onderdelen. Mocht het toch nodig zijn om het product terug te moeten sturen naar de leverancier of fabrikant, dan regelen en betalen wij dit ook voor u.
Kunt u het product echt niet missen? Dan sturen wij gewoon een tijdelijk vervangend product naar u op!

50% korting op eerste onderhoudsbeurt

Wij bevelen u aan zeker 1 keer per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat uw rollator altijd veilig te gebruiken is. 
Bij deze service betalen wij 50% van de eerste onderhoudsbeurt in het eerste jaar. Wij kunnen de onderhoudsbeurt voor u laten uitvoeren in onze winkel, in een van onze servicepunten of bij u thuis.Eerste onderhoudsbeurt is gratis

Wij bevelen u aan zeker 1 keer per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat uw rollator altijd veilig te gebruiken is. 
Bij deze service betalen wij de eerste onderhoudsbeurt in het eerste jaar. Wij kunnen de onderhoudsbeurt voor u laten uitvoeren in onze winkel, in een van onze servicepunten of bij u thuis.*Let op:
- De voorrijkosten zijn niet bij de onderhoudsbeurt inbegrepen. De voorrijkosten bedragen € 1,67 per kilometer (uitgezonderd Wadden-eilanden, Zeeuws Vlaanderen, en bijzondere situaties - voorrijkosten hiervoor zijn op aanvraag).
- Tarieven voor de onderhoudsbeurt zijn exclusief eventueel te vervangen onderdelen.8.6 /10

Uw-Rollator.nl