U bent hier: » Serviceoverzicht

onderhoud-reparatie-uw-rollatorServiceoverzicht

Wij van Uw-Rollator.nl begrijpen dat de service vóór en na de aankoop van een rollator van grote waarde voor u is. Voornamelijk wanneer u van plan bent een online aankoop te doen, is het belangrijk allereerst goed onderzoek te doen. Wij willen daar graag een adviserende rol in spelen en net dat stapje extra voor u doen. Wij begeleiden u graag in het proces naar het kopen van de perfecte rollator. 
Wanneer u bij ons iets koopt kunt u ervan op aan dat de onderhoud-, de reparatie- en de garantie-service in Nederland maar ook in België goed geregeld is. Wij hebben in de afgelopen jaren gezien dat niet alle problemen op èèn manier op te lossen zijn en dat elke consument anders is, flexibiliteit en vertrouwen vanuit onze kant zijn dan ook waardes die we hoog in het vaandel hebben staan. 

Wij bieden u daarom de volgende mogelijkheden aan met betrekking tot onderhoud en reparaties:

  • Het aan huis laten uitvoeren van reparaties en onderhoudsbeurten door heel Nederland (in samenwerking met servicepartners)
  • Het gratis ophalen en versturen van producten bij problemen binnen de garantie in Nederland en België (bij vervangende producten is dit natuurlijk ook geen probleem)
  • Reparatie en onderhoudsbeurten bij een servicepartner in de buurt
  • Reparatie en onderhoudsbeurten in onze Experience Winkel
  • Altijd kunnen naleveren van onderdelen, ook buiten de garantieperiode


Lees hieronder meer over alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Servicepakketten


Bij al onze modellen kunt u verschillende servicepaketten afnemen. Soms zitten ze er zelfs al gratis bij en bij anderen modellen kunt u ze er los bij bestellen. Hieronder kunt u vinden wat er precies binnen de pakketten valt om te beslissen welke het beste bij u past. 

Onderhoudsbeurt

   

Reparaties


Op deze pagina leest u alles over de onderhoudsbeurten die wij aanbieden, wanneer wij dit kunnen doen en hoe vaak dit nodig is. 
  
Op deze pagina leest u alles over de reparatiemogelijkheden die wij u aanbieden. 


reparaties


Tarieven


Afspraak maken


Wij hebben verschillende servicepakketten die wij bij onze modellen aanbieden. Mocht een van deze pakketten dus niet (inclusief) bij het model zitten, dan kunt u een onderhoudspakket of een reparatiepakket ook los bij ons aanvragen. Hieronder vindt u onze tarieven voor deze pakketten.

Vindt u het prettiger om eens langs te komen in onze Experience Store? Op deze pagina vindt u ons contactformulier welke u in kunt vullen om een afspraak in te plannen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u.Garantie

 

Op deze pagina leest u alles over de garantievoorwaarden welke wij hanteren op de producten van Uw-zorgspecialist. 
8.6 /10

Uw-Rollator.nl