U bent hier: » Serviceoverzicht

onderhoud-reparatie-uw-rollatorServiceoverzicht

Wij van Uw-zorgspecialist begrijpen dat de serivce na de aankoop van zeer grote waarde is voor u. Vooral wanneer u iets online koopt is het altijd belangrijk om dit eerst goed na te vragen en uit te zoeken. Dit is dan ook een rede dat wij op het service ondedeel willen uitbrinken en net dat stapje extra doen voor u.
Wanneer u bij ons iets koopt kunt u met een gerust hart uit kijken naar onze onderhoud, reparatie of garantie service in Nederland en België. Wij hebben in de afgelopen jaren geleerd dat het oplossen van problemen niet op 1 manier kan omdat elk probleem en klant anders is, een stukje flexibiliteit aan onze kant is hierbij zeer belangrijk.
Wij bieden u hierom hierbij de volgende mogelijkheden:

  • Aan huis uitvoeren van reparatie en onderhoudsbeurten in heel Nederland. (In samenwerking met servicepartners)
  • Gratis ophalen en versturen bij garantie problemen in Nederland en België. (Vervangende product is natuurlijk ook geen probleem)
  • Reparatie en onderhoudsbeurt bij een servicepartner in de buurt.
  • Reparatie en onderhoudsbeurt in onze Experience Winkel.
  • Altijd kunnen naleveren van onderdelen ook buiten de garantieperiode.


Lees hieronder meer over alle mogelijkheden die wij u bieden.

Servicepakketten


Bij al onze modellen kunt u verschillende servicepaketten afnemen. Soms zitten ze er al gratis bij en bij anderen modellen kunt u ze los bijbestellen. Lees hier wat er precies valt binnen de pakketten om te beslissen welke het beste bij u past. 

Onderhoudsbeurt

   

Reparaties


Op deze pagina leest u alles over de onderhoudsbeurten die wij aanbieden, wanneer en hoe vaak dit nodig is. 
  
Op deze pagina leest u alles over de reparaties mogelijkheden die wij u aanbieden. 


reparaties


Tarieven


Afspraak maken


Wij hebben verschillende sericepakketten maar mocht u deze niet bij het modellen hebben gevoegd dan kunt u onderhoud of een reparatie ook los bij ons aanvragen. Lees op dezepagina wat de tarieven hiervoor zijn.

Op deze pagina vindt u het formulier die u in dient te vullen om een aanvraag te doen voor een afspraak. Na aanvraag nemne wij contact met u op om de afspraak met u te maken.Garantie

Locaties servicepartners


Op deze pagina leest u alles over de garanties en voorwaarden welke u kunt verwachten op de producten die u koopt bij Uw-zorgspecialist.
Bekijk welke uitrijlocatiebij en vaste locaties van onze servicepartners in de buurt ligt om gericht een afspraak te maken voor een onderhoudsbeurt of reparatie.


Uitrijlocaties
8.6 /10

Uw-Rollator.nl