U bent hier: » Serviceoverzicht

FietsNed

Serviceoverzicht

Ook voor ook service na de aankoop van u rollator bent u bij uw-zorgspecialist aan het juiste adres. Samen met serivcepartners door heel Nederland kunnen wijnu voorzien van serivce- en onderhuidsbeuren.
In samenwerking met onze partner FietsNED doen wij dit zelfs aan huis zodat u de deur niet uit hoeft.
Het is belangrijk dat u jaarlijk uw rollator laat nakijken zodat u altijd veilig rond kunt lopen. Wij bieden verschillende soorten servicebeurten aan, zodat u uw rollator altijd in topconditie kunt houden.
Lees hieronder meer over alle mogenlikheden die wij u bieden.

FietsNED

Bij uw-zorgspecialist vinden wij het belangrijk dat u de beste serivce krijgt. Een service die verder gaat dan wanneer u een rollator koopt bij een dure zorgwinkel of thuiszorg organisatie. Onze partner FietsNED helpt ons daarbij. FietdsNED bied een zeer praktische en goede service, want de mobiele monteurs van FietsNED komen gewoon bij u thuis langs voor onderhoud of reparaties aan uw rollator. FietsNED biedt met haar ruim 30 uitrijlocaties over heel Nederland de meest complete dekking. Er is dus altijd een FietsNED monteur bij u in de buurt!

Servicepakketten


Bij al onze rollator modellen kunt u een servicepaket afnemen. Soms zitten ze gratis bij het model bij anderen kunt u ze los bijgestellen. Lees hier wat er precies valt binnen het pakket. 

Onderhoudsbeurt

   

Reparaties


Op deze pagina leest u alles over de onderhoudsbeurten die FietsNED aanbiedt voor uw rollator. De FietsNED-monteur komt langs bij u thuis met een bus die ingericht is als mobiele werkplaats die voorzien is van alle moderne gereedschappen die nodig zijn om uw rollator te onderhouden.
  
Op deze pagina leest u alles over de reparaties die FietsNED bij u thuis uitvoert aan uw rollator. De FietsNED-monteur komt langs bij u thuis met een bus die ingericht is als mobiele werkplaats die voorzien is van alle moderne gereedschappen die nodig zijn om uw rollator te repareren.


reparaties


Tarieven


Afspraak maken


Hier kunt u de tarieven vinden van reparaties en onderhoudsbeurten die FietsNED rekent. Door onze fijne samenwerking met hen mochen wij u deze speciale tarieven aanbieden.

Op deze pagina vindt u het formulier die u in dient te vullen om een aanvraag te doen voor een afspraak. FietsNED neemt na aanvraag contact met u op om de afspraak in te plannen.Garantie

Uitrijlocaties


Op deze pagina leest u alles over de garanties en voorwaarden welke u kunt verwachten op de producten die u koopt bij Uw-zorgspecialist.
Bekijk welke uitrijlocatie van FietsNED bij u in de buurt ligt om gericht een afspraak te maken voor een onderhoudsbeurt of reparatie.


Uitrijlocaties
8.6 /10

Uw-Rollator.nl