U bent hier: » Onderhoudsbeurt

onderhoud-reparatie-uw-rollator


Onderhoudsbeurt rollator en boodschappentrolleys

U wandelt fijner en met een veilig gevoel met een rollator of boodschappentrolley die goed onderhouden is. Er wordt dan ook aanbevolen dat u ieder jaar uw rollator compleet laat nakijken. Dit omdat er dan in een vroeg stadium problemen of gebreken kunnen worden geconstateerd, voordat er iets ernstig kan gebeuren. Uw-zorgspecialist streeft ernaar om de hoogst mogelijke service te kunnen aanbieden aan zijn klanten. Wij kunnen voor u op de volgende manier een onderhoudsbeurt uitvoeren:

 • Aan huis uitvoeren onderhoudsbeurten in heel Nederland. (In samenwerking met servicepartners)

  Wij hebben exclusief een samenwerkingsverband gesloten met FietsNED om een onderhoudsbeurt voor uw rollator maar ook boodschappentrolley te kunnen aanbieden. U hoeft zo niet naar ons te komen! Nee, wij komen naar u toe en kijken de rollator bij u aan huis helemaal na. FietsNED komt met de mobiele werkplaats voor rollatorreparatie- en onderhoud naar u toe, dit bespaart u veel tijd en moeite. FietsNED is van origine een fietsreparateur, maar heeft ook alle kennis en vakmanschap in huis om uw rollator of rolstoel te repareren. Alle monteurs van FietsNED zijn Innovam-gecertificeerd en voldoen aan de hoogste eisen van vakbekwaamheid voor de uitvoering van adequate service aan uw fiets, rollator of rolstoel. De FietsNED-monteur komt langs bij u thuis met een bus die ingericht is als mobiele werkplaats die voorzien is van alle moderne gereedschappen die nodig zijn om uw rollator te onderhouden. 

 • Onderhoudsbeurt bij een servicepartner in de buurt.

  In de samenwerking met FietsNED en lokale partners zitten zijn er ook vaste servicelocatie waar u terecht kunt voor een onderhoudsbeurt. Dit zijn bedrijven en partijnen in Nederland en België die zich bij Uw-zorgspecialist hebben aangesloten om een onderhoudsbeurt uit te voeren. Dit zijn vaak fietsenmakers, klusbedrijven of technische reparatie bedrijven maar u naar toe kunt gaan via ons.

 • Onderhoudsbeurt in onze Experience Winkel.

  In de Experience Winkel kunt u natuurlijk ook terecht voor een onderhoudsbeurt. Een van onze werknemers controleert u modellen dan helemaal.

 • Na de garantieperiode kunnen wij dit blijven uit voeren voor u.

  Mocht de garantieperiode al zijn verlopen is dit natuurlijk geen enkel probleem. U kunt gewoon van al onze diensten gebruik blijven maken.

       Samenwerking FietsNED
 

Waaruit bestaat een onderhoudsbeurt bij Uw-zorgspecialist?

 • De remmen worden gecontroleerd.
 • Remkabels worden nagekeken.
 • Remblokjes worden getest.
 • Gebreken aan het frame worden gecontroleerd.
 • Wielen worden gecontroleerd op recht en soepel draaien.
 • Controle op viezigheid tussen de draaiassen.
 • Inklap mechanisme wordt gecontroleerd.
 • Grip en stabiliteit van de handvatten wordt nagekeken.
 • Stevigheid en vastheid van het zitje en ruggensteun wordt getest.
 • Controleren of alle bouten en moeren goed vastzitten.Hoe vraag ik een onderhoudsbeurt aan?

Let op: Wij kunnen de onderhoudsbeurt alleen aanbieden aan klanten die het model bij ons hebben gekocht. Dit hebben wij helaas moeten doorvoeren omdat er erg veel aanvragen binnen kwamen van mensen die benadeeld waren door het bedrijf of internetwinkel waar ze het product hadden gekocht, nadat hij kapot was gegaan. Wij bieden de onderhoud en reparatie service puur aan als ondersteunende dienst en niet commerceel.


U kunt via onze klantenservice een reparatie aanvragen of het afspraak formulier invullen.
Belangrijk is wanneer u de rollator bij ons heeft gekocht dat u het factuurnummer meestuurt. Wij kunnen dan kijken welk servicepakket u heeft.

Onderhoudsbeurt Reparatie
8.6 /10

Uw-Rollator.nl