U bent hier: » Onderhoudsbeurt

onderhoud-reparatie-uw-rollator


Onderhoudsbeurt rollator en boodschappentrolleys

Uw-Rollator.nl streeft ernaar om de hoogst mogelijke service te bieden aan haar consumenten. Het geeft ons maar vooral u een prettiger en veiliger gevoel als u met een rollator of boodschappentrolley wandelt welke goed onderhouden is. Wij bevelen u dan ook aan om uw rollator of trolley ieder jaar compleet na te laten kijken. Zo kunnen problemen of gebreken in een vroeg stadium worden gesignaleerd, voordat er echt iets mis kan gaan. Wij kunnen een onderhoudsbeurt voor u uitvoeren op een van de volgende manieren:

 • Aan huis uitvoeren van onderhoudsbeurten door heel Nederland (in samenwerking met servicepartners)

  Wij hebben een exclusief samenwerkingsverband gesloten met FietsNED om een onderhoudsbeurt bij uw rollator en bij uw boodschappentrolley te kunnen uitvoeren. Dien ik dan niet zelf naar de Experience Winkel te komen? Nee, fietsNED komt naar u toe en kijkt de rollator bij u thuis na. Met behulp van hun mobiele werkplaats voor rollatorreparatie- en onderhoud kan FietsNED gemakkelijk naar u toe komen, dit bespaart u veel tijd en moeite. FietsNED is van origine een fietsreparateur, maar heeft ook alle kennis en vakmanschap in huis om uw rollator of rolstoel te repareren. Alle monteurs van FietsNED zijn Innovam-gecertificeerd en voldoen aan de hoogste eisen van vakbekwaamheid voor de uitvoering van adequate service aan uw fiets, rollator of rolstoel. De FietsNED-monteur komt bij u langs met een bus die ingericht is als mobiele werkplaats. De is voorzien van alle moderne gereedschappen die nodig zijn om uw rollator te goed te onderhouden en repareren. 

 • Onderhoudsbeurt bij een servicepartner in de buurt

  Door de samenwerking met FietsNED en andere lokale partners zijn er veel vaste servicelocaties waar u bij terecht kunt voor een onderhoudsbeurt. En dan ook nog een bij u in de buurt! Dit zijn betrouwbare partners in Nederland en België die zich bij Uw-Rollator.nl hebben aangesloten. Dit zijn vaak fietsenmakers, klusbedrijven of technische reperateurs waar via ons altijd bij terecht kunt.

 • Onderhoudsbeurt in onze Experience Winkel

  In de Experience Winkel kunt u natuurlijk ook terecht voor een onderhoudsbeurt. Een van onze werknemers controleert uw rollator of trolley dan direct in de winkel. 

 • Zelfs na de garantieperiode kunt u nog bij ons terecht voor een onderhoudscontrole! 

  Mocht de garantieperiode verlopen zijn, kunt u nog steeds bij ons terecht voor de controle van uw rollator of trolley. Wij lopen de onderhoudsbeurt dan met u door en bespreken daarna hoe we de eventuele reperatie verder in gang zullen zetten. 

       Samenwerking FietsNED
 

Waaruit bestaat een onderhoudsbeurt bij Uw-Rollator.nl?

 • De remmen worden gecontroleerd; 
 • De remkabels worden nagekeken;
 • De remblokjes worden getest;
 • Eventuele gebreken aan het frame worden gecontroleerd;
 • De wielen worden gecontroleerd op het soepel draaien ervan;
 • Viezigheid tussen de draaiassen wordt gecontroleerd;
 • Het inklapmechanisme wordt gecontroleerd;
 • De grip en stabiliteit van de handvatten wordt nagekeken;
 • De stevigheid en vastheid van het zitje en de ruggensteun wordt getest;
 • Controle op alle bouten en moeren.

Hoe vraag ik een onderhoudsbeurt aan?

Let op: Wij kunnen de onderhoudsbeurt alleen aanbieden aan klanten die het desbetreffende product bij ons hebben gekocht. Dit heeft Uw-zorgspecialist helaas moeten doorvoeren aangezien wij vaak de vraag kregen of wij wél een onderhoudscontrole of reparatie aanboden na de aankoop van een product, dit gebeurt jammer genoeg dus niet bij alle bedrijven of internetwinkels. Uw-zorgspecialist geeft de onderhoud en reparatieservice puur als extra dienst voor haar klanten. Wij willen namelijk de beste service voor onze klanten en dit vertrouwen ook uitstralen. 


U kunt via onze klantenservice een reparatie aanvragen of het afspraak formulier invullen.
Belangrijk is wanneer u de rollator bij ons heeft gekocht, dat u tevens het factuurnummer meestuurt. Wij kunnen dan kijken welk servicepakket u heeft toegevoegd. 

Onderhoudsbeurt Reparatie
8.6 /10

Uw-Rollator.nl