U bent hier: » Afspraak maken

onderhoud-reparatie-uw-rollator


Afspraak maken voor reparatie of onderhoud?

Zou u graag een reparatie of onderhoudsbeurt aan huis, in onze winkel of bij u in de buurt willen aanvragen? Vul het formulier in onderaan deze pagina of neem direct contact op met onze klantenservice.

Gratis onderhoudsbeurt bij Uw-Rollator.nl

Heeft u bij ons een product gekocht waar een onderhoudsbeurt of servicepakket bij inbegrepen is? Dan vragen wij u het factuurnummer in te vullen bij de omschrijving van uw aanvraag. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak in te plannen.

Let op: Wij kunnen de onderhoudsbeurt alleen aanbieden aan klanten die het desbetreffende product bij ons hebben gekocht. Dit heeft Uw-zorgspecialist helaas moeten doorvoeren aangezien wij vaak de vraag kregen of wij wél een onderhoudscontrole of reparatie aanboden na de aankoop van een product, dit gebeurt jammer genoeg dus niet bij alle bedrijven of internetwinkels. Uw-zorgspecialist geeft de onderhoud en reparatieservice puur als extra dienst voor haar klanten. Wij willen namelijk de beste service voor onze klanten en dit vertrouwen ook uitstralen. 

Onderhoudsbeurt Reparatie
8.6 /10

Uw-Rollator.nl