Scootmobiel

Een scootmobiel zorgt ervoor dat u mobiel blijft, ook als lange stukken lopen problematisch wordt voor u. Scootmobielen komen in verschillende vormen en maten, zodat er altijd een model tussen zit dat voor u geschikt is. Wij bieden u een groot assortiment en de mogelijkheid om ze uit te proberen in onze experience winkel, waar u door een van onze vakspecialisten zal worden geholpen. Wij nemen de tijd voor u en zorgen ervoor dat we u kunnen begeleiden naar het juiste model. Uw-rollator.nl is officiële dealer van alle merken die wij verkopen. U weet dan zeker dat u voor garantie, reparaties en onderhoud altijd goed zit.

Filter

Toont alle 2 resultaten

✔️ Gewicht: -
✔️ Kleur: -
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
0
✔️ Gewicht: -
✔️ Kleur: -
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
0

Koop hier uw scootmobiel uit ons ruime assortiment met laagste prijs garantie

Het assortiment scootmobielen van Uw-rollator.nl is zeer nauwkeurig samengesteld door onze product specialisten. Om aan iedereen zijn wensen te kunnen voldoen hebben wij gekozen voor een breedt assortiment die u kunt komen uitproberen in onze experience Winkel. Wij begeleiden u altijd naar het juiste model voor u, wij zijn hierin onafhankelijk.

Scootmobiel: Hoe maakt u de juiste keuze?

Met een scootmobiel krijgt u een stuk van u onafhankelijkheid terug. U bepaalt zelf waar en waneer u ergens naar toe wilt gaan. Bij de keuze van een scootmobiel is het daarom goed om na te gaan waar, hoe en wanneer u een scootmobiel wilt gebruiken. Wij hebben u graag mee om het model te vinden die het beste past bij u wensen. Vragen die u zichzelf kunt afvragen zijn:

  • Waar wilt u hem gaan gebruiken?
  • Hoelang wil u erop rijden per rit?
  • Hoe snel wilt u kunnen rijden?
  • Moet hij mee op reis? In de auto of het vliegtuig?

Scootmobielen komen in veel verschillende vormen, maten, merken, types en prijsklasses. Belangrijk is echt om de modellen goed met elkaar te vergelijken en langs te gaan bij onze showroom. De modellen kunnen op het oog veel op elkaar lijken maar na een testrit zult u het verschil zelf ervaren.

Verschillende soort scootmobielen:

Opvouwbare scootmobielen

Opvouwbare scootmobielen kunnen zoals de naam al doet vermoeden worden opgevouwen tot een klein compact pakket. Die vaak geduwd of getrokken kan worden. Deze modellen kunt u makkelijk in de auto, trein of vliegtuig vervoeren. Ze hebben een topsnelheid van tussen de 6 en 9 km per uur en een actieradius van tussen de 12 en 20 km.
U kunt ze gebruiken als extra scooter voor in de auto of bij uitstapjes en vakantie maar er zijn ook opvouwbare scootmobielen die u als volwaardige scootmobiel voor u dagelijkse gebruik kunt inzetten. Het gewicht van deze modellen zit tussen de 18 en 30 kg.

Demontabele scootmobielen

Demontabele scootmobielen zijn modellen die u in een aantal eenvoudig stappen uit elkaar kunt halen om ze zo makkelijk te kunnen vervoeren. Het in en uit elkaar halen gaat vaak met een kliksysteem zodat er geen gereedschap bij te pas komt. U kunt het zitje, het mandje, de accu en de voorkant (met wielen) uit elkaar halen. Het voordeel is dat de onderdelen los laag in gewicht zijn en daarom makkelijk in een auto te leggen zijn.
Ze hebben een topsnelheid van tussen de 6 en 9 km per uur en een actieradius van tussen de 12 en 20 km. Het gewicht van deze modellen zit tussen de 18 en 30 kg.

Uw-Rollator.nl
Logo
Shopping cart