SALJOL Page binnen rollator en trippelstoel

 589,00

De SALJOL Page binnen rollator en trippelstoel in de kleur grijs is een zeer uniek en innovatief product. Het is een binnen rollator met een mooi strak design en verschillende goed doordachte functies. Hij heeft sterke handremmen zodat de rollator makkelijk te bedienen is. Hij is zeer small met zijn 56 cm breedte, maar toch zeer stabiel en geeft genoeg stabiliteit om uzelf omhoog te trekken. DE SALJOL Page is ook een trippelstoel zodat u zelf zittend door het huis kunt voortbewegen. Hij heeft 4 zwenkwieltjes waardoor de draaicirkel klein blijft.

Categorieën: ,

Beschrijving

Stabiliteit en materialen

 

De SALJOL Page binnen rollator en trippelstoel is ontwikkeld met het oog op het gebruik in en rondom het huis. Dit model geeft u met dagelijkse handelingen veel steun. Het frame is gemaakt van staal en de buizen zijn 38 mm dik. Hierdoor is hij zeer sterk en erg stabiel. Het zitje is gemaakt van sterk hout zodat hij een gewicht van maximaal 150 kg aan kan. De Rollator weegt 9,7 kg in totaal. Aan de SALJOL Page zitten overbodige elementen, waardoor hij een zeer mooi en strak design heeft.
Ondanks dat hij maar 56 cm breed en 51 lang is, biedt hij u veel ondersteuning bij het zitten en opstaan.

Handvat

De SALJOL Page binnen rollator en trippelstoel kunt u eigenlijk vasthouden hoe en waar u dat zelf prettig vindt. Op de duwbeugel zitten twee handremmen om te kunnen remmen. Door de handrem in te knijpen remt hij af. U kunt hem ook op een parkeerrem zetten zodat u veilig kunt gaan zitten of wanneer u de SALJOL Page binnen rollator en trippelstoel gebruikt als steun om op te staan. U kunt de rem dan vast klikken in een van ijzer gemaakt clipje bij het handvat.

Remmen

 

De SALJOL Page binnen rollator en trippelstoel heeft twee soorten remmen. Hij heeft aan elke kant handremmen waarbij de kabels zijn weggewerkt in het frame zodat u nooit ergens blijft achterhangen. De handremmen werken via de achterwielen, en dit is mooi weggewerkt in het wiel en frame. De SALJOL Page binnen rollator en trippelstoel heeft op de achterwielen ook twee voetremmen. U kunt deze met uw voet op elk achterwiel vast klikken zodat het wiel op de rem staat. Met de voet is deze er ook weer vanaf te halen.

Trippelstoel

De SALJOL Page binnen rollator en trippelstoel is zo ontworpen dat hij ook als trippelstoel gebruikt kan worden. U zit zeer stabiel op dit model en kunt uw zelf makkelijk zelf voort bewegen met uw voeten. Hij heeft kleine harde banden zodat u zonder veel wrijving makkelijk overal heen rijdt.
U kunt de SALJOL Page rollator gebruiken in de keuken, ermee aan tafel zitten of zelf op het terras.
Doordat het frame zo sterk is kunt u binnen ook vooruit geduwd worden. Op de onderkant van het frame kunt u uw voeten zetten zodat u zo makkelijk aan tafel kan worden geschoven. Het frame geeft u een steuntje in de rug en u kunt uw armen laten rusten op de daarvoor bestemde leuningen.

Op het toilet

Door zijn slimme ontwerp is de SALJOL Page binnen rollator en trippelstoel een zeer gemakkelijke en stabiele hulp tijdens uw toilet bezoek. Hij rijdt op twee manieren over het toilet heen zodat u zeer veel controle heeft bij het zitten en opstaan.
U kunt op deze manier staand en zittend gebruik maken van de wc samen met de SALJOL Page.

Tafel en dienblad

De SALJOL Page binnen rollator en trippelstoel is zo ontworpen dat hij makkelijk over en onder een tafel heen kan rijden. Dit zorgt ervoor dat u gemakkelijk dingen op de tafel kan zetten of eraf kan pakken en weer vervoeren.
In de badkamer gaat hij ook over de meeste wastafels heen waardoor u ook hier meer stabiliteit heeft.

Wanneer u de rollator uitbreidt met een dienblad is het nog gemakkelijker om spullen mee te nemen in en rondom het huis. De SALJOL Page kan dan ook goed dienen als bijzettafel tijdens bijvoorbeeld het tv kijken.