MultiMotion M1-XL

  De MultiMotion M1 XL rolstoel is verkrijgbaar met een breedte van 55 cm. Deze rolstoel is comfortabel, stevig, onderhoudsarm én veilig. Kortom de ideale luxe basis rolstoel.

  € 365,00
  Uw-Rollator.nl

  Omschrijving

  De MultiMotion M1 Plus een complete basisrolstoel en is ideaal voor korte uitstapjes. Het materiaal is van staal, verkrijgbaar in de kleur zwart en voorzien van afneembare voetsteunen en afneembare (quick release) wielen. De Multimotion M1 XL is uitgerust met een Nylon, 4 mm schuim gevulde zitting.

  De MultiMotion M1 XL rolstoel is verkrijgbaar met een breedte van 55 cm. Deze rolstoel is comfortabel, stevig, onderhoudsarm én veilig. Kortom de ideale luxe basis rolstoel.

  We hebben de rolstoel voor u getest!

  Dit is het cijfer wat wij gaven.

  8

  Garantie afhandeling fabrikant: 8

  Prijs/kwaliteit verhouding: 8

  Servicepakket aanbevolen: Ja

  Ontwerp: 8

  Stabiliteit: 8

  Remmen: 8

  Wielen/banden: 8

  M1 XL in- en uitvouwen

  Het in- en uitvouwen

  De multimotion M1 XL is eenvoudig in- en uit te vouwen. Hij kan namelijk op verschillende manieren compact te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld de achterwielen en beenondersteuningen verwijderen, maar ook gemakkelijk de rolstoel in elkaar vouwen. Hierdoor weet u zeker dat de rolstoel met u mee kan op vakantie of een dagje weg.

  M1 XL armleuningen

  Armleuningen

  De armleuningen van dit model rolstoel zijn voorzien van een erg zacht kussentje. Dit maakt het enorm fijn om uw arm op te leunen. Daarnaast kunt u, als u wenst, de armleuningen naar achter klappen. Hierdoor zult u vele malen makkelijker uit de rolstoel op kunnen staan. 

  M1 XL rugsteun

  Rugsteun

  De Multimotion M1 XL zorgt voor een goede houding wanneer u erin plaats neemt. Dit komt doordat de rugsteun dermate ondersteuning biedt dat u een goede houding aanneemt.

  M1 XL remmen

  Remmen

  De Multimotion M1 XL heeft remmen aan de voorzijde van de achterwielen. Dit zorgt ervoor dat wanneer u op wilt staan uit de rolstoel, u eenvoudig de rolstoel op de rem kan zetten. Het op de rem zetten gebeurd middels een hendeltje dat u van u af duwt. hierdoor zal er een blokkade op de wielen komen waardoor er geen beweging meer in te krijgen is.

  M1 XL banden

  Banden

  De banden van deze rolstoel zijn erg sterk gemaakt. Hierdoor is de rolstoel extra bestand tegen ruwe ondergronden. Wanneer u bijvoorbeeld een dagje naar de bossen gaat of door een stad loopt met klinkers, zal de rolstoel erg goede ondersteuning geven. Hierdoor merkt u er als gebruiker nauwelijks iets van. Door het profiel in de banden zal er tevens ook nauwelijks te zien zijn dat er door ruwe paden gelopen is. Hierdoor gaat de rolstoel enorm lang mee!

  M1 XL beensteunen

  Beensteunen

  Wanneer u in deze rolstoel plaatsneemt, zult u erg gesteld zijn over de beensteunen. Deze zijn namelijk precies zoals u wenst. Daarnaast kunt u de beensteunen gemakkelijk naar de zijkanten bewegen. Hier hoeft u enkel een klein hendeltje aan de onderzijde van de zetel van u af te bewegen. Vervolgens kunt u de beensteunen naar de zijkanten bewegen, waarnaar u eenvoudig op kunt staan uit de rolstoel.

  M1 XL handvatten

  Handvatten

  Verstelbare handvatten. Hier hebben ze bij de Multimotion M1 XL aan gedacht. Dit is voor de begeleider van de rolstoel erg fijn. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat er een betere grip is op de rolstoel. Dit vergroot de controle over de rolstoel waardoor het veiliger wordt voor de begeleider en de gebruiker van de rolstoel.

  Belangrijkste specificaties

  Test Cijfer 8
  Garantie 2 Jaar
  Gewicht 25.9 kg
  Gebruik Alledaags gebruik
  Soort banden Semi zacht
  Materiaal Frame Staal
  Kleur Zwart
  Maximale breedte 76 cm
  Maximale gebruikersgewicht 200 kg
  Hoogte indien gevouwen Onbekend
  Lengte indien gevouwen Onbekend
  Breedte indien gevouwen Onbekend
  Draaicirkel Onbekend
  Zithoogte 50 cm
  Zitbreedte 55 cm
  Opvouwbaar Ja
  Handrem Ja
  Binnen of buitengebruik Binnen en buiten
  Materiaal achterwiel Lekvrije polyurethaan banden
  Diameter achterwiel Onbekend
  Materiaal voorwiel Onbekend
  Diameter voorwiel Onbekend
  Materiaal zitje Nylon
  Zitdiepte 47 cm
  Voetsteun afneembaar Ja
  Voetsteun verstelbaar Ja
  Armleuning opklapbaar Ja
  Verstelbare armleuningen Onbekend
  Rughoogte 40 cm
  Maximale hoogte 91 cm
  Merk MultiMotion

  Reviews

  Cijfer 
  05-03-2020

  extra stevigheid

  Fijn voor de iets stevige mens

   Schrijf een review
    

   Beste rollatorwinkel van 2020

    

   120.000 tevreden klanten

    

   Gratis thuis uitproberen

    

   Gratis bezorging & retour

    

   30 dagen bedenktijd

   New Account Register

   Already have an account?
   Log in instead Of Reset password