Excel G-Lite Pro 24

  De G-Lite Pro 24" is een ideale transportrolstoel. De rolstoel is licht in gewicht, het weegt slechts 11,5 kg!

  € 350,00
  Uw-Rollator.nl

  Omschrijving

  De G-Lite Pro 24" is een ideale transportrolstoel. De rolstoel is licht in gewicht, het weegt slechts 11,5 kg! Daarnaast is de rolstoel erg compact in te klappen met de neerklapbare rugleuning, afneembare wielen en afneembare voetsteunen

  We hebben de rolstoel voor u getest!

  Dit is het cijfer wat wij gaven.

  9

  Garantie afhandeling fabrikant: 9

  Prijs/kwaliteit verhouding: 9

  Servicepakket aanbevolen: Ja

  Ontwerp: 9

  Stabiliteit: 9

  Remmen: 9

  Wielen/banden: 9

  Excel G-Lite inklappen

  Het in- en uitvouwen

  De Excel G-Lite Pro kunt u op een zeer gemakkelijke wijze in- en uitklappen. Dit maakt het mogelijk op de rolstoel gemakkelijk mee te nemen naar verschillende uitjes. De rolstoel kan ingeklapt worden door eerst de voetsteunen van de rolstoel af te halen. Vervolgens kunt u ook de zitmat en rugmat opbergen en kunt u met de hendel aan de zitbekleding de rolstoel inklappen. Op deze manier neemt de rolstoel zeer weinig ruimte in beslag in bijvoorbeeld uw auto.

  Excel G-Lite Rolstoel armleuning

  Armleuningen

  De rolstoel is uitgerust met twee verstelbare armleuningen. Dit maakt het mogelijk om de rolstoel voor iedereen op een juiste hoogte in te stellen. Om de armleuningen in beweging te krijgen, drukt u op de knop aan de buitenkant van de rolstoel. Vervolgens kunt u de armleuning op de juiste hoogte instellen. Wanneer u de knop loslaat zal de armleuning vast blijven zitten op de ingestelde hoogte. U kunt dit controleren door de armleuning proberen te bewegen. Wanneer dit niet lukt weet u zeker dat hij stevig vast zit.

  Excel G-Lite rolstoel rugsteun

  Rugsteun

  De Excel G-Lite Pro is voorzien van een neerklapbare rugleuning. Dit is erg makkelijk voor het vervoeren van de rolstoel en zal daarnaast ook voor het opbergen van de rolstoel een pluspunt zijn. Om de rugsteun in beweging te krijgen, kunt u de twee hendels aan de achterkant van de rolstoel indrukken. Vervolgens kunt u de rugsteun naar beneden klappen. Let er op dat u de rugsteun volledig naar achteren zet wanneer u hem terug recht op zet. Dit zal voor de gebruiker anders niet comfortabel zijn. 

  Excel G-Lite Rolstoel Remmen

  Remmen

  De remmen van deze rolstoel zijn vergelijkbaar met de meeste rolstoelen. Dit heeft er mee te maken dat het remsysteem erg goed is. Het remsysteem is in te schakelen door de hendels aan de zijkant van de gebruiker naar voren de duwen. Wanneer u een klik hoort staat de rolstoel op een juiste manier op de rem. Wanneer u uw reis voort wilt zetten, kunt u de hendels in de tegengestelde richting voortbewegen. Dit zal er voor zorgen dat u verder kunt bewegen. 

  Excel G-Lite rolstoel banden

  Banden

  De banden van deze rolstoel zijn gemaakt van rubber. Dit heeft als grootste voordeel dat het op ieder terrein gangbaar is. Voor rolstoelen is dit geen verrassing. Wat deze rolstoel wel speciaal maakt is het Quick Release systeem. De achterwielen van de rolstoel zijn namelijk gemakkelijk afneembaar. Door middel van een knop in het midden van het wiel kunt u deze van de rolstoel afhalen. Via dezelfde weg kunt u ook de wielen weer bevestigen. Dit is vooral gemakkelijk voor het vervoeren van de rolstoel.

  Excel G-Lite rolstoel beensteunen

  Beensteunen

  De beensteunen van deze rolstoel zijn zoals je ze van een rolstoel verwacht. De voetsteunen zijn naar buiten te klappen en de gehele steun kunt u ook naar buiten bewegen wanneer u de aan de hendel trekt. Ook is de gehele beensteun te verwijderen van de rolstoel als u deze omhoog doet. Let er bij het terug zetten van de beensteunen goed op of het vast zit. Dit kunt u checken door zonder de hendel in te drukken lichtjes aan de beensteunen te trekken.

  Excel G-Lite rolstoel handvatten

  Handvatten

  De handvatten van de Excel G-Lite Pro zijn zoals u ze kunt verwachten van een rolstoel. Door de ergonomische vorm van de handvatten zijn ze erg comfortabel voor de begeleider. Daarnaast verbeterd dit ook de grip op de rolstoel, waardoor het extra veilig is voor de gebruiker. De handvatten zijn niet in hoogte verstelbaar bij dit model rolstoel.

  Belangrijkste specificaties

  Test Cijfer 9
  Garantie 2 Jaar
  Gewicht 11.5 kg
  Gebruik Alledaags gebruik
  Soort banden Semi zacht
  Materiaal Frame Aluminium
  Kleur Zilver
  Aantal wielen 4
  Handvatten verstelbaar Nee
  Maximale breedte 60 cm
  Maximale gebruikersgewicht 113 kg
  Hoogte indien gevouwen Onbekend
  Lengte indien gevouwen Onbekend
  Breedte indien gevouwen Onbekend
  Draaicirkel Onbekend
  Zithoogte 54 cm
  Zitbreedte 40 cm
  Opvouwbaar Ja
  Handrem Nee
  Materiaal wielen Rubber
  Zitdiepte 42 cm
  Voetsteun afneembaar Ja
  Voetsteun verstelbaar Nee
  Armleuning opklapbaar Nee
  Verstelbare armleuningen Ja
  Rughoogte 42 cm
  Maximale hoogte 95 cm
  Merk Excel

  Reviews

  Cijfer 
  05-03-2020

  Dik tevreden!

  Een leuk uitziende rolstoel, waar ik lang mee hoop te rollen!

   Schrijf een review
    

   Beste rollatorwinkel van 2020

    

   120.000 tevreden klanten

    

   Gratis thuis uitproberen

    

   Gratis bezorging & retour

    

   30 dagen bedenktijd

   New Account Register

   Already have an account?
   Log in instead Of Reset password