Excel Access

  Excel Access de transport rolstoel voor u.

  € 269,00
  Uw-Rollator.nl

  Omschrijving

  De Excel Access rolstoel is geschikt voor kortdurend en intensief gebruik. De rolstoel is onderhoudsarm en eenvoudig op te vouwen. De rolstoel is ook licht in gewicht, wat het transport van de stoel erg makkelijk maakt. Hierdoor is hij perfect om mee te nemen als u een dagje weggaat. Hij heeft achter ook kleinere wielen waardoor het niet mogelijk is om als gebruiker de rolstoel voort te bewegen. Dit maakt het voor de bestuurder makkelijker om de rolstoel te besturen. Gaat u op weg en dient de rolstoel in de auto geplaatst te worden? Dan is de Excel Access een rolstoel voor u!

  We hebben de rolstoel voor u getest!

  Dit is het cijfer wat wij gaven.

  8

  Garantie afhandeling fabrikant: 8

  Prijs/kwaliteit verhouding: 8

  Servicepakket aanbevolen: Ja

  Ontwerp: 8

  Stabiliteit: 8

  Remmen: 8

  Wielen/banden: 8

  G-Transit in- en uitvouwen

  Het in- en uitvouwen

  De Excel G-Transit is een perfecte rolstoel om in en uit te klappen. Doordat hij zeer licht in gewicht is, kunt u hem gemakkelijk in bijvoorbeeld de auto vervoeren. Daarnaast beschikt de rolstoel over kleinere achterbanden. Dit heeft als voordeel dat hij compacter opgevouwen kan worden dan andere rolstoelen!

  G-Transit armleuning

  Armleuningen

  De leuningen voor uw armen bij deze rolstoel zijn zeer comfortabel. U kunt uw armen gemakkelijk laten rusten op de rolstoel. Wanneer u op wilt staan of wilt gaan zitten kunt u ook altijd de armleuningen gebruiken voor extra evenwicht. De armleuningen zijn namelijk zeer stevig waardoor dit geen enkel probleem is.

  G-Transit rugsteun

  Rugsteun

  De rugsteun van deze rolstoel geeft u een erg fijn gevoel. Het zit niet alleen erg fijn, ook geeft hij een goede houding mee wanneer u plaatsneemt. Dit heeft als gevolg dat u geen last zult krijgen van uw rug en daarnaast erg goed tot rust kunt komen. Gaat u een dagje weg? Dan is de Excel G-Transit een zeer goede keuze!

  G-Transit remmen

  Remmen

  De remmen van de Excel G-Transit zijn iets minder goed toegankelijk dan de remmen van andere rolstoelen, maar dat maakt hem zeker niet slechter. Doordat de remmen geactiveerd worden op de achterwielen kan het zijn dat u moet bukken om er bij te kunnen. Echter geeft dit als voordeel dat het ook mogelijk is om de remmen met uw voet te activeren!

  G-Transit banden

  Banden

  De banden van de Excel G-Transit zijn erg stevig. Hierdoor zult u geen last krijgen van een lekke band. Daarnaast is er gebruik gemaakt van kleinere achterbanden. Dit geeft als voordeel dat het voor de begeleider makkelijker is om de rolstoel te besturen. De Excel G-Transit staat dan ook voor een veilige reis!

  G-Transit beensteunen

  Beensteunen

  De beensteunen van de Excel G-Transit zijn zeer stevig. De beensteunen zitten namelijk aan het frame vast gemaakt. Dit heeft als voordeel dat ze enorm sterk zijn. Daarnaast kun u de voetsteunen gemakkelijk in- en uitklappen. Hierdoor kunt u gemakkelijk opstaan en plaatsnemen in de rolstoel.

  G-Transit handvatten

  Handvatten

  De ergonomische handvatten van de Excel G-Transit zorgen voor een comfortabele reis. Doordat de rolstoel zeer licht in gewicht is, zal het voor de begeleider van de rolstoel ook een zeer aangename reis worden. Daarnaast zorgt een laag gewicht ook voor een veiligere reis. Dit is natuurlijk een zeer fijn gegeven!

  Belangrijkste specificaties

  Test Cijfer 8
  Garantie 2 Jaar
  Gewicht 8.9 kg
  Gebruik Kleine stukjes
  Soort banden Hard
  Materiaal Aluminium
  Aantal wielen 4
  Merk Excel

  Reviews

   

  Beste rollatorwinkel van 2020

   

  120.000 tevreden klanten

   

  Gratis thuis uitproberen

   

  Gratis bezorging & retour

   

  30 dagen bedenktijd

  New Account Register

  Already have an account?
  Log in instead Of Reset password