Rollz Motion

 849,00

De Rollz Motion 2 is een uniek Nederlands top product. Het is de enigste rollator en rolstoel in één. U kunt zo zonder zorgen lange afstanden samen lopen en nog meer genieten van het leven.
De rollator is makkelijk in de breedte opvouwbaar zodat u hem weg kunt zetten of vervoeren. De handvatten kunt snel een eenvoudige in hoogte verstellen.
Het ontwerp is uniek en echt Nederlands design waar u mee voor de dag kunt komen. Op de Rollz Motion zit maar liefst 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de overige onderdelen.

Beschrijving

Stabiliteit en materialen

 

De Rollz Motion heeft een zeer sterk en uniek frame daardoor hij gebruikt kan worden als rollator en rolstoel. Het frame is gemaakt van aluminum en de overige onderdelen zijn van hard kunststof.  Om van de Rollz Motion een rolstoel te maken klikt u de ruggensteun makkelijk achterop en klapt u hem uit.

Handvatten


De handvatten op de Rollz Motion kunnen door hun vernuftig ontwerp zowel worden gebruik door de gebruikers van de rollator als de persoon die de rolstoel duwt. Ze zijn gemaakt van sterk schuimrubber/foam materiaal en voelen daardoor erg zacht aan de handen.
Het remmen gaan licht en eenvoudig door de remhendel naar boven te trekken. Met het grijze driehoekje kan de Rollz Motion op de parkeerrem worden gezet.

Remmen


De Rollz Motion is voorzien van trommelremmen hiermee kunt u licht en gedoseerd remmen.
De remmen zijn erg sterk wanneer hij op de parkeerrem staat kunt u zonder zorgen erop gaan zitten. Zowel in rolstoel als rollator stand zal hij niet meer wegrollen.

In hoogte verstellen


Het in hoogte verstellen van de duwbeugels gaat in een handomdraai. Met een ronde stelmoer kunt u de hendeltjes losdraaien waardoor u de handvatten op hoogte kunt afstellen. Met deze zelfde stelmoer kunt u ook de duwhandvatten omdraaien om de Rollz Motion te gebruiken als rolstoel.

Banden

De banden van de Rollz Motion zijn massieve soft wielen. Dit wilt zeggen dat ze zacht zijn zodat u veel grip heeft en weinig last heeft van trillingen in het wegdek. In de banden zit geen lucht in maar ze zijn gemaakt van sterk en slijtvast schuimrubber.

Rolstoelpakket


Het rolstoelpakket zit bij deze bestelling bij inbegrepen en kunt u gemakkelijk op de Motion klikken. Dit pakket weegt 3,7 kg. Indien u niet altijd gebruikt maak van de rolstoel functie kunt u dit pakket gerust thuis laten en anders klikt u het achter op de Rollz Motion.

Extra informatie

Gewicht

10.1 kg of zwaarder

Kleur

Groen, Paars, Turquoise, Zwart

Materiaal

Aluminium (lichtgewicht)

Merk

Rollz Motion

Remkabels in het frame

Ja

GezondheidGezondheid