U bent hier: » ROLLATORS » Rollator rolstoelen
rolstoel rollator kopen rollz motion

Rollator rolstoelen

Rollator en rolstoel in één is een ideaal hulpmiddel om zorgeloos te gaan wandelen of lekker de stad in te gaan. Bij een rollator en rolstoel in één kunt u zelf kiezen wanneer u stukken gaat lopen of dat iemand u vooruit duwt. Als u hulp nodig heeft tijdens te bestellen of één van onze adviseurs wilt spreken dan kan dat via de telefoon: 073-3690304 of email: info@uw-zorgspecialist.nl, direct contact kan ook via onze chatbox. 
Toon filters
  SELECT COUNT(0) AS count FROM (SELECT * FROM modx_webshop_products ORDER BY product_ID ASC) as modx_webshop_products WHERE product_actief=1 AND (`locked_product_price`<='950' AND `locked_product_price`>='0') and `product_categorie` LIKE '%rollator-rolstoel%'
  array(1) { ["q"]=> string(27) "rollators/rollator-rolstoel" } 1
  SELECT * FROM (SELECT * FROM modx_webshop_products ORDER BY product_ID ASC) as modx_webshop_products WHERE product_actief=1 AND (`locked_product_price`<='950' AND `locked_product_price`>='0') and `product_categorie` LIKE '%rollator-rolstoel%' group by locked_product_name order by product_voorrang desc LIMIT 0,48
  • Incl Compleet servicepakket
    
   Gratis thuis uitproberen
   Rollz Motion
   • 5 jaar garantie
   • Beste rolstoel en rollator in 1
   • In beweging blijven
   14 reviews
   Op werkdagen voor 17:00 besteld? Morgen in huis! € 799.00
  • Incl Compleet servicepakket
    
   Gratis thuis uitproberen
   Rollz Motion Performance
   • 5 jaar garantie
   • Beste rolstoel en rollator in 1
   • Met zachte wielen
   1 reviews
   3 werkdagen
    
   € 950.00
  • Incl Compleet servicepakket
    
   Airgo Fusion rollator en rolstoel in 1
   • 1 jaar garantie
   • Rolstoel en rollator in 1
   • In beweging blijven
   0 reviews
   3 werkdagen
    
   € 378.95Rollator en rolstoel in 1

Wanneer u eropuit gaat is het lastig om zowel een rollator als een rolstoel mee te nemen. 
Daar hebben we nu de ideale oplossing voor. Een rollator met als extra mogelijkheid om in een handige handeling deze om te bouwen tot een rolstoel. 
Op deze manier kunt u even uitrusten in de rolstoel en wordt u heerlijk geduwd. Als u uitgerust bent en u wilt weer zelf gaan lopen is dit ook weer heel simpel aan te passen. In enkelen seconde is de rolstoel weer een rollator en u kunt weer uit de voeten. 
Met de harde banden is het duwen van de rolstoel voor kleine afstanden geen probleem. Zo kunt u gezelig mee met een uitje waarvan de afstand iets te groot is om alleen met de rollator op pad te gaan. 2 vliegen in 1 klap, wie wil dit nu niet?  


Verschillende rollator rolstoel modellen


Er zijn maar een paar modellen op de markt. Wij hebben gekozen om onder andere de Rollz Motion op te nemen in ons assortiment. Een prima Nederlands product van Frans Molenaar waar we uitermate tevereden over zijn.
Op dit model bieden wij de exclusieviteit aan om de stoel 4 dagen gratis uit te proberen voordat u definitief beslist. Deze stoel treft u uiteraard in onze experience winkel in Den Bosch aan. Kom snel langs en ervaar zelf het gemak.

8.6 /10

Uw-Rollator.nl

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief