U bent hier: » ROLLATORS » Reis rollators

Reis rollators koopt u bij uw-rollator.

Rollators die eenvoudig mee te nemen zijn op reis zijn erg in trek. Deze reis rollators zijn lichtgewicht en op te vouwen tot een handzaam pakketje, zodat deze zorgeloos meegenomen kunnen worden in de auto, trein, bus of vliegtuig. Deze rollators zijn uw ideale reispartner. 
Toon filters
  SELECT COUNT(0) AS count FROM `rb051721_site`.`modx_webshop_products` WHERE product_actief=1 AND (`locked_product_price`<='297' AND `locked_product_price`>='0') and `product_categorie` LIKE '%reis rollators%'
  array(1) { ["q"]=> string(24) "rollators/reis-rollators" } 1
  SELECT * FROM `rb051721_site`.`modx_webshop_products` WHERE product_actief=1 AND (`locked_product_price`<='297' AND `locked_product_price`>='0') and `product_categorie` LIKE '%reis rollators%' group by locked_product_name order by product_voorrang desc LIMIT 0,24
  •  
   Volgens ons de beste rollator van 2016! 
   WheelzAhead TRACK 3.0

   48 reviews
   Op werkdagen voor 16:00 besteld? Morgen in huis! € 296.95
  •  
    
   Kaigo Travel Deluxe

   3 reviews
   3 werkdagen € 199.00
  •  
    
   Caremart Litetravel

   7 reviews
   Op werkdagen voor 14:00 besteld? Morgen in huis! € 180.00
  •  
   ACTIE VAN 199,- NAAR 179,- 
   Vermeiren Quadri-light

   2 reviews
   4 werkdagen € 179.00
  •  
   Actie VAN 200,- NAAR 174.95 
   ExcelCare Travel Eaze

   3 reviews
   Op werkdagen voor 14:00 besteld? Morgen in huis! € 174.95
De ideale reispartner

Voor de personen die er graag op uit trekken, is een reis rollator de ideale oplossing. Rollators voor op reis kenmerken zich doordat ze op te vouwen zijn tot een handzaam pakketje en door licht van gewicht te zijn. Door het lichte gewicht zijn ze gemakkelijk op te tillen en te verplaatsen.


Transport en opslag

Het grootste voordeel van reis rollators is dat ze eenvoudig te transporteren en op te slaan zijn. Door hun gewicht kunt u uw rollator gemakkelijk meenemen in de auto, bus, trein of vliegtuig en heeft u er veel plezier van op reis. Reis rollators wegen onder de 8 kilogram en zijn dus gemakkelijk op te tillen en te vervoeren.

Modellen reis rollators

Wij van uw-rollator.nl hebben een aantal rollators op een rijtje gezet waarvan wij vinden dat ze ideaal zijn om mee te nemen op reis. De Wheelzahead Track 3.0 rollator kan bijvoorbeeld dubbel opgevouwen geworden, zodat deze erg weinig ruimte in beslag neemt. De Travel Eaze rollator van het merk ExcelCare heeft een modern en mooi design en is nu in de aanbieding van €199.95 voor slechts €174.95. De Travel Deluxe rollator van het merk Kaigo is rijk uitgevoerd met ruggensteun, stokhouder en reistas.

Reis rollator opgevouwen

Voor de ideale reis rollator bent u bij Uw-rollator bij het juiste adres! Heeft u vragen of behoefte aan een passend advies over rollators voor op reis? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief