U bent hier: » ROLLATORS » Binnen rollators

Binnen rollators: de ondersteuning binnenshuis.

De binnenhuis rollator is speciaal ontwikkeld voor gebruik in het huis. Ze zijn vaak een stuk lichter en hebben vaak een fraai design. Deze speciale soort rollators worden gebruikt voor de stabiliteit tijdens het lopen en ze worden ook wel gebruikt als bijzet tafeltje of als serveerwagen.
Toon filters
  SELECT COUNT(0) AS count FROM `rb051721_site`.`modx_webshop_products` WHERE product_actief=1 AND (`locked_product_price`<='199' AND `locked_product_price`>='0') and `product_categorie` LIKE '%Binnenrollators%'
  array(1) { ["q"]=> string(26) "rollators/binnen-rollators" } 1
  SELECT * FROM `rb051721_site`.`modx_webshop_products` WHERE product_actief=1 AND (`locked_product_price`<='199' AND `locked_product_price`>='0') and `product_categorie` LIKE '%Binnenrollators%' group by locked_product_name order by product_voorrang desc LIMIT 0,24
  •  
    
   Trust Care Lets Go Indoor incl mandje

   0 reviews
   Op werkdagen voor 16:00 besteld? Morgen in huis! € 165.95
  •  
   Beste Indoor 2016! 
   WheelzAhead Indoor

   5 reviews
   Op werkdagen voor 14:00 besteld? Morgen in huis! € 159.95
  •  
    
   Drive Indoor rollator Roomba

   7 reviews
   5 werkdagen € 127.95
  •  
    
   Forta Ara sleeprollator

   0 reviews
   3 werkdagen € 149.00
  •  
    
   Forta Kanguro HD Ara sleeprollator

   0 reviews
   3 werkdagen € 199.00
  •  
    
   Rolllino binnenrollator

   0 reviews
   3 werkdagen € 199.00
  •  
    
   Rollator Home Vitility

   0 reviews
   Op werkdagen voor 15:00 besteld? Morgen in huis! € 155.95
Binnen rollators speciaal voor in huis

Veel mensen willen graag voor binnen in het huis een andere rollator dan voor gebruik buiten. Dit om ook vuil buiten te houden of omdat rollator die voor buiten en binnen te gebruiken zijn, toch net iets meer voor buiten gebruik zijn ontworpen. Zo is een speciale binnen rollator vaak een stuk lichter, slanker en een echt design product. Op een binnen rollator kunt u bijvoorbeeld vaak ook niet zitten en is hij uitgerust met een dienblad.

Toepassingen van binnen rollators

Een binnen rollator zorgt ervoor dat u veilig en met zelfvertrouwen door het huis kan bewegen. Ook is het een handig hulpmiddel bij het opstaan en gaan zitten op een stoel of bank. Door het dienblad op deze rollators kan hij ook dienen als serveerwagen of als bijzet tafeltje als u tv zit te kijken. 
De binnen rollators hebben een kleine draaicirkel en sturen heel licht en soepel, en ze zijn ook nog inklapbaar waardoor u ze weg kunt zetten of makkelijk mee kunt nemen als u ergens op visite gaat. 

Binnen rollators merken

Niet elk rollator merk heeft een binnen rollator in zijn aanbod. De twee merken die erg bovenuitsteken zijn Trust care met zijn Let's go binnen rollator en Drive met de Indoor rollator Roomba deze twee modellen hebben een mooi design en zijn kwalitatief van erg hoge standaard.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief