TOPRO Olympos ATR - Maat M

  De TOPRO Olympos ATR is de opvolger en doorontwikkelde versie van de TOPRO Olympos. TOPRO heeft het oude en zeer succusvolle model compleet vernieuwd.

  De Topro Olympos ATR maat M heeft een aanbevolen gebruikerslengte van 150 - 195 cm.

  € 399,00
  Uw-Rollator.nl
  Kleur

  Omschrijving

  De TOPRO Olympos ATR is de opvolger en doorontwikkelde versie van de TOPRO Olympos. TOPRO heeft het oude en zeer succusvolle model compleet vernieuwd. Het design heeft een mooie makeover gehad en hij is nog gebruiksvriendelijker geworden. Hij heeft grote en zeer zachte banden en een breder frame. 7 jaar garantie en weegt 8,9 kg. Uitgerust met de beroemde zachte banden van TOPRO en het unieke remsysteem wat remt op de velg.

  We hebben de rollator voor u getest!

  Dit is het cijfer wat wij gaven.

  9.5

  Garantie afhandeling fabrikant: 9

  Prijs/kwaliteit verhouding: 9

  Servicepakket aanbevolen: Ja

  Ontwerp: 9

  Stabiliteit: 9

  Remmen: 9

  Wielen/banden: 9

  Topro_Olympos

  Stabiliteit en materialen

  TOPRO Olympos ATR beschikt over een sterk kruisframe gemaakt van aluminium. Dit maakt dit model sterk en zorgt ervoor dat makkelijk opklapt en flexibel tijdens het rijden. Het frame van de TOPRO Olympos ATR is wat breder zodat hij perfect is voor buiten gebruik en wandelingen door het bos. De onderdelen en gebruikte materialen zijn van zeer hoge kwaliteit en de details zijn mooi afgewerkt. Voor elk onderdeel is er gekozen voor de beste materialen en dit merk je tijdens het rijden.

  Topro-handvatten-ATR

  Handvatten
  Topro heeft de TOPRO Olympos ATR is uitgerust met de beroemde 2G handvatten. Deze zijn zeer goed ergonomisch gevormde en met een platte bovenkant. (TOPRO Ergo Grip) Hierdoor wordt de druk over heel de hand verspreid om het comfort te verhogen tijdens het lopen en het zitten. De handvatten zit stevig in het frame en de remmen zijn zeer soepel te bieden dit is ideaal voor mensen met weing kracht in hun handen. Het gebruikte materiaal geeft veel grip maar gaat niet plakken in de zomer.

  TOPRO-Olympos-ATR-remsysteem

  Remmen dn wielen
  De TOPRO Olympos ATR is uitgerust met het unieke TOPRO remsysteem (TOPRO IBS) waarbij de rem op de binnenkant van de velg van het achterwiel drukt. Dit remsysteem onderscheid TOPRO echt van de overige merken. De handrem heeft twee opties: door in de hendel te knijpen remt u en door de hendel naar beneden te drukken zet u hem op de parkeerstand. Die banden van de TOPRO Olympos ATR zijn zeer zacht, groot en hebben veel grip. Ze zorgen ervoor dat de rollator zeer rustig en stabiel rijdt. Met het Quick Release systeem kunt u met één druk op de knop de achterwielen van uw rollator verwijderen. Hij is uitgerust met een Drempelhulp zodat u met gemak over stoepranden en andered obstakels kunt rijden.

  OPRO-Olympos ATR

  In- en uitklappen
  Het inklappen van de TOPRO Olympos ATR gaat heel eenvoudig en kan met één hand worden gedaan. Door de lus op het zitje naar boven te trekken klapt de rollator door zijn eigen gewicht dicht. Dit inklappen gaat in de breedte zodat de rollator nog kan rijden en kan blijven staan. Na het inklappen kan hij vergrendeelt worden door een sluitclip bij het zitje dicht te doen.

  TOPRO-Olympos-ATR-verstelknop

  In hoogte verstellen
  De handremmen en duwhandvatten zijn eenvoudig in hoogte te verstellen bij de TOPRO Olympos ATR. Het verstellen gaat door middel van een draaiknop aan de zijkant van het frame. U kunt deze open en los draaien om ze te verstellen. Dit verstellen gaat trapsgewijs met aantal gestandaardiseerde lengtes die worden aangegeven met nummer. Door de draaiknop kunt u de handels strak in het frame zetten zodat ze stevig vast zitten. Op de buis van de handvatten staat de verstel hoogte aangegeven zodat hij altijd op de juiste stand gezet kan worden.

  TOPRO-Olympos-ATR-grijs-wiel

  Design en kwaliteit
  De TOPRO Olympos ATR heeft een in het oog springend design. Hij heeft open elementen bij de voor wielen en mooie lijnen. De verschillende kleuren zijn zeer hip en goed gekozen. De rollator zier er mooi uit maar is ook zeer stevig en praktisch. Hij heeft rondom reflectoren: voor uw veiligheid. Topro kenmerkt zicht echt door zijn kwaliteit het merk is niet voor niks al jaren de marktleider. Elke onderdeel is van de hoogte kwaliteit waardoor dit model zo soepel en fijn rijdt. Bij TOPRO krigt u 7 jaar garantie en de zekerheid van de beste kwaliteit.

  Belangrijkste specificaties

  Test Cijfer 9
  Garantie 7 Jaar
  Gewicht 8.9 kg
  Gebruik Ruw terrein / wandelingen
  Inklapbaar Ja
  Materiaal Frame Aluminium
  Kleur Zwart
  Kleur Rood
  Kleur Grijs
  Aantal wielen 4
  Soort rem Handrem
  Handvatten verstelbaar Ja
  Verstelhoogte handvatten 16 cm
  Maximale breedte 68 cm
  Maximale lengte 77 cm
  Maximale gebruikersgewicht 150 kg
  Hoogte handvatten 78.5 - 94.5 cm
  Afstand tussen duwhandvatten 49 cm
  Hoogte indien gevouwen 87 cm
  Lengte indien gevouwen 81 cm
  Breedte indien gevouwen 27 cm
  Draaicirkel 95 cm
  Zithoogte 61 cm
  Boodschappentas Ja
  Zitting Ja
  Dienblad Nee
  CE 93/42/EEC Ja
  ISO 11199-2:2005 Ja
  Gratis uitproberen Ja
  Gratis servicepakket Ja
  Merk TOPRO
  Type rollator Buiten rollators
  Frame Aluminium
  Dubbel opvouwbaar Nee

  Reviews

   

  Beste rollatorwinkel van 2020

   

  120.000 tevreden klanten

   

  Gratis thuis uitproberen

   

  Gratis bezorging & retour

   

  30 dagen bedenktijd

  U bent misschien ook geïnteresseerd in

  New Account Register

  Already have an account?
  Log in instead Of Reset password