Rehasense Streamer

  De Rehasense Streamer heeft een mooi design, zeer zachte banden en weegt maar 5,8 kg. De remkabels lopen gedeeltelijk door het frame. Hij wordt standaard geleverd met mandje en stokhouder.

  € 459,00
  Uw-Rollator.nl
  Kleur

  Omschrijving

  De Rehasense Streamer heeft een mooi design, zeer zachte banden en weegt maar 5,8 kg. De remkabels lopen gedeeltelijk door het frame. Hij wordt standaard geleverd met mandje en stokhouder. Hij heeft lichte remmen en een trapdop bij de achterwielen. De Streamer rollator is zeer stabiel en makkelijk compact in te klappen.

  We hebben de rollator voor u getest!

  Dit is het cijfer wat wij gaven.

  9

  Garantie afhandeling fabrikant: 9

  Prijs/kwaliteit verhouding: 9

  Servicepakket aanbevolen: Ja

  Ontwerp: 9

  Stabiliteit: 9

  Remmen: 9

  Wielen/banden: 9

  Rehasense Streamer frame

  Stabiliteit en materialen

  Deze versie van de Rehasense Streamer is gemaakt van aluminium. Dat is het zelfde materiaal als van de server maar omdat het een ander ontwerp is is het wel lichter. Maar aan stabiliteit verlies je helemaal niks want je hebt nogsteeds het zelfde kruisframe. Ook is afstand van de wielen nogsteeds het zelfde afstand en die twee factoren zorgen voor de stabieliteit van de rollator.

  streamer handvatten

  Handvatten

  De Rehasense Streamer is uitgerust met twee ergonomisch gevormde duwhandvatten. Hierdoor wordt de druk over heel de hand verspreid om het comfort te verhogen tijdens het lopen. Het gebruikte materiaal is slijtvast en zorgt voor een goede grip in alle weersomstandigheden. De duwhandvatten zitten goed vast op het frame en zijn uitgerust met een reflector op de achterkant.

  De handvatten zit stevig in het frame en de remmen zijn zeer soepel te bieden dit is ideaal voor mensen met weing kracht in hun handen.

  streamer remmen

  Remmen

  De Rehasense Streamer heeft twee handremmen die zeer licht remmen. Hier is dan ook weinig kracht voor nodig want een grote pluspunt is. De handrem heeft twee opties: door in de hendel te knijpen remt u en door de hendel naar beneden te drukken zet u hem op de parkeerstand. Het remmen geschiedt door de twee remblokken die tegen het wiel worden aangedrukt. De Rehasense Athlon heeft een remblokken die direct en sterk remt zodat hij niet doorslipt. Omdat de banden zacht zijn zal hij nog beter en directer remmen. Het remmechanisme is eenvoudig en sterk gebouwd. De remkabels zijn van hoge kwaliteit en buigen iets naar binnen zodat u er minder last van heeft tijdens het lopen.

  streamer in- en uitklappen

  In- en uitklappen

  Het inklappen van de Rehasense Streamer gaat heel eenvoudig en kan met één hand worden gedaan. Door de lus op het zitje naar boven te trekken klapt de rollator door zijn eigen gewicht dicht. Dit inklappen gaat in de breedte zodat de rollator nog kan rijden en kan blijven staan. Na het inklappen vergrendelt hij automatisch met een een rood sluitmechanisme bij het zitje. Dit sluitmechanisme is zeer sterk en erg handig. 

  Om de Rehasense Streamer open te klappen drukt u op de rode knop en dan springt hij open. Hierna drukt u de duwhandvatten weer naar de buitenkant en naar beneden. Dan drukt u het zitje naar beneden en dan klikt bij automatisch weer vast.

  streamer in hoogte verstellen

  In hoogte verstellen

  De handremmen en duwhandvatten zijn eenvoudig in hoogte te verstellen bij de Rehasense Streamer. Het verstellen gaat door middel van een draaiknop aan de zijkant van het frame. U kunt deze open en los draaien om ze te verstellen. Dit verstellen gaat trapsgewijs met aantal gestandaardiseerde lengtes. Door de draaiknop kunt u de handels strak in het frame zetten zodat ze stevig vast zitten. Op de buis van de handvatten staat de verstel hoogte aangegeven zodat hij altijd op de juiste stand gezet kan worden.

  Rehasense Streamer voorwiel

  De wielen 

  De Rehasense Streamer heeft zachte banden met veel grip. De rollator heeft hierdoor meer grip en trilt een stuk minder tijdens het lopen. Hij is erg wendbaar en stuurt heel licht. Dit komt niet alleen door het frame en de bouw maar zeker ook door de wielen. De banden zijn gemaakt van een silicoon achtige slijtvaste materiaal wat de trillen goed opneemt.

  Belangrijkste specificaties

  Test Cijfer 9
  Garantie 7 Jaar
  Gewicht 5.8 kg
  Gebruik Alledaags gebruik
  Soort banden Zacht
  Geleverd met Mandje, Stokhouder
  Inklapbaar Ja
  Materiaal Frame Aluminium
  Aantal wielen 4
  Aanbevolen gebruikerslengte Onbekend
  Verstelhoogte handvatten 24 cm
  Maximale breedte 62 cm
  Maximale lengte 66 cm
  Maximale gebruikersgewicht 150 kg
  Hoogte handvatten 78 - 102 cm
  Afstand tussen duwhandvatten Onbekend
  Hoogte indien gevouwen 86 cm
  Lengte indien gevouwen 66 cm
  Breedte indien gevouwen 22 cm
  Draaicirkel Onbekend
  Zitting Ja
  In hoogte verstelbaar Ja
  Opvouwbaar Ja
  Mand Ja
  Stokhouder Ja
  Handrem Ja
  Materiaal wielen Polyurethaan
  En 12182 Onbekend
  ISO 111992-2 Onbekend
  Gratis uitproberen Ja
  Gratis servicepakket Ja
  Lengte persoon 141- 150 cm
  Top 3 €400 - €600
  Merk Rehasense
  Type rollator Lichtgewicht rollators
  Frame Aluminium
  Dubbel opvouwbaar Nee

  Reviews

  Cijfer 
  03-03-2020

  geweldig, ik kan hem zo maar optillen en hij loopt zo licht !

  Het is voor het eerst dat ik een rollator kan optillen. Nu kan ik misschien ook een keer in het openbaar vervoer ! Daardoor zou mijn actieradius enorm verbreid worden.

   Schrijf een review
    

   Beste rollatorwinkel van 2020

    

   120.000 tevreden klanten

    

   Gratis thuis uitproberen

    

   Gratis bezorging & retour

    

   30 dagen bedenktijd

   U bent misschien ook geïnteresseerd in

   New Account Register

   Already have an account?
   Log in instead Of Reset password