MultiMotion Double rollator

  De MultiMotion Double is een dubbel opvouwbare, lichtgewicht rollator. Met 1 eenvoudige handbeweging is de rollator in de breedte samen te vouwen.

  € 149,95
  Uw-Rollator.nl
  Kleur

  Omschrijving

  De MultiMotion Double is een dubbel opvouwbare, lichtgewicht rollator. Met 1 eenvoudige handbeweging is de rollator in de breedte samen te vouwen. Wanneer deze is opgevouwen kan de rollator nog verder worden verkleind door de klemmen aan het frame in te drukken en het frame naar u toe te klappen. Zo heeft u een klein pakketje en past de MultiMotion Double rollator in iedere auto. Deze aluminium rollator is standaard voorzien van handremmen met een parkeerrem. Ook is hij voorzien van een stevige zitting en een rugband waardoor men comfortabel kan zitten op de rollator. Standaard wordt deze rollator geleverd met een kleine, gesloten tas. Hij is beschikbaar in de kleur antraciet, zilver of wit. Optioneel is er een luxe, gesloten boodschappentas beschikbaar.

  We hebben de rollator voor u getest!

  Dit is het cijfer wat wij gaven.

  7

  Garantie afhandeling fabrikant: 7

  Prijs/kwaliteit verhouding: 8

  Servicepakket aanbevolen: Ja

  Ontwerp: 7

  Stabiliteit: 7

  Remmen: 7

  Wielen/banden: 6

  MultiMotion stabiliteit en materialen

  Stabiliteit & Materialen

  Stabiliteit is bij elke rollator natuurlijk het belangrijkste aspect van de rollator. Nou twijfelen mensen sneller aan de stabiliteit als een rollator dubbel kan opklappen. Dat is begrijpelijk maar niet nodig want als het niet veilig was hadden ze het nooit op de markt gebracht. De rollator is gemaakt van aluminium en dat maakt de rollator ook lekker licht en stabiel. De MultiMotion Double doet er alles aan om u zich zo stabiel te laten voelen.

  MultiMotion banden

  Banden 

  De MultiMotion Double heeft buiten het feit dat hij dubbel opklapbaar is ook op zoek gegaan naar comfort voor de gebruiker. Vandaar dat ze ook een lichte focus gelegt op de banden. De banden van de rollator zijn eigenlijk misschien wel het belangrijkste onderdeel van de rollator. Daarom zijn de banden van de MultiMotion semizacht. Dit geeft een lichte demping bij ongelijke ondergrond en fijne grip door dat ze niet te zacht zijn.

  MultiMotion hoogte verstellen

  In hoogte verstelbaar

  De MultiMotion Double is ook in hoogte verstelbaar net zoals elke andere rollator. Alleen de manier waarop de hoogte te verstellen is niet hetzelfde als de andere. De Double is netzoals de gemiddelde loop kruk te verstellen door middel van het indrukken van het balletje en dan het handvat naar boven te trekken of omlaag te duwen. Er zijn 6 verschillende standen waarin hij kan. De hoogte zit tussen 82-94 cm.

  MultiMotion in- en uitklappen

  In- & uitklappen

  Deze rollator kan gemakkelijk opklappen door aan het handvat in het zitje te trekken. Daardoor komen de handvatten naar elkaar toe waardoor de rollator lekker compact is. Als dat nog niet compact genoeg is kan hij nog compacter. Als u de klemmen op het frame afgebeeld hiernaast indrukt kunt u door middel van de handvatten naar u toe te trekken de rollator dubbel opklappen. Zo past hij eigenlijk in iedere auto.

  Belangrijkste specificaties

  Test Cijfer 7
  Garantie 2 Jaar
  Gewicht 6.9 kg
  Gebruik Alledaags gebruik
  Soort banden Semi zacht
  Geleverd met Mandje, dienblad
  Materiaal Frame Aluminium
  Kleur Zwart
  Aantal wielen 4
  Soort rem Handrem
  Aanbevolen gebruikerslengte 165 - 200 cm
  Verstelhoogte handvatten 12 cm
  Maximale breedte 61 cm
  Maximale lengte 58 cm
  Hoogte handvatten 82 - 95 cm
  Afstand tussen duwhandvatten Onbekend
  Hoogte indien gevouwen 63 cm
  Lengte indien gevouwen 85 cm
  Breedte indien gevouwen 28 cm
  Draaicirkel Onbekend
  In hoogte verstelbaar Ja
  Opvouwbaar Ja
  En 12182 Ja
  ISO 111992-2 Ja
  Merk MultiMotion
  Type rollator Lichtgewicht rollators
  Frame Aluminium
  Dubbel opvouwbaar Ja
  Dubbel opvouwbaar Nee

  Reviews

   

  Beste rollatorwinkel van 2020

   

  120.000 tevreden klanten

   

  Gratis thuis uitproberen

   

  Gratis bezorging & retour

   

  30 dagen bedenktijd

  U bent misschien ook geïnteresseerd in

  New Account Register

  Already have an account?
  Log in instead Of Reset password