• In prijs verlaagd

Gemino 30 Comfort M

De Gemino 30 comfort is de verbeterde versie van de normale Gemino 30. Hij is nu uitgerust met zachte comfort banden, waardoor u nog meer grip zult hebben en veel minder trilling ervaart tijdens het lopen.

Adviesprijs € 339,00
€ 310,96
U bespaart € 28,04 (8,27%)
Uw-Rollator.nl
Kleur

Omschrijving

De Gemino 30 comfort is de verbeterde versie van de normale Gemino 30. Hij is nu uitgerust met zachte comfort banden, waardoor u nog meer grip zult hebben en veel minder trilling ervaart tijdens het lopen. Buiten lopen is nog nooit zo prettig geweest als met dit model. Zowel binnen als buiten komt dit model goed tot zijn recht. De Gemino 30 Comfort staat bekend vanwege zijn design en zijn gebruiksgemak. Hij is niet voor niets de Winnaar van de Red Dot Design Award 2011. In de toonaangevende Duitse ÖKO Warentest kwam hij als beste getest uit de bus.

We hebben de rollator voor u getest!

Dit is het cijfer wat wij gaven.

9

Garantie afhandeling fabrikant: 8

Prijs/kwaliteit verhouding: 9

Servicepakket aanbevolen: Ja

Ontwerp: 9

Stabiliteit: 9

Remmen: 8

Wielen/banden: 9

Gemino_30_Comfort_stabiliteit en materialen

Stabiliteit en materialen

De Handicare Gemino 30 Comfort is ontwikkeld met het oog op veiligheid, gebruiksgemak en stabiliteit. Hij beschikt over een sterk frame gemaakt van: aluminium buizen en staal voor de dragende onderdelen. De Gemino 30 Comfort heeft een sterk kruisframe, wat hem erg stabiel en veilig maakt tijdens het rijden. Deze stabiliteit blijft behouden in parkeerstand waardoor u veilig kan zitten op uw rollator. Door zijn grotere wielen en flexibiliteit kunnen kleine opstapjes zonder problemen worden genomen. In tegenstelling tot de gewone Gemino 30 heeft deze Comfort wel zachte wielen. Hierdoor loopt hij ook buiten en over ongelijke ondergronden heel comfortabel. Ondanks zijn gewicht van maar 7,7 kg is de Gemino erg stabiel.

sunrice-medical-gemino-30-comfort-rood-handvat

Handvatten

De Gemino 30 Comfort is uitgerust met twee ergonomisch gevormde duwhandvatten. Hierdoor wordt de druk over heel de hand verspreid om het comfort te verhogen tijdens het lopen. Het gebruikte materiaal is slijtvast en zorgt voor een goede grip in alle weersomstandigheden. De duwhandvatten zitten goed vast op het frame.

Gemino_30_Comfort_remmen

Remmen

Gemino 30 Comfort heeft twee handremmen die licht remmen. Hier is dan ook weinig kracht voor nodig, wat een grote pluspunt is. De handrem heeft twee opties: door in de hendel te knijpen remt u en door de hendel naar beneden te drukken zet u hem op de parkeerstand. Het remmen geschiedt door de twee remblokken die tegen het wiel worden aangedrukt. De Gemino 30 Comfort heeft brede remblokken, wat hem uitstekend laat remmen en waardoor hij niet doorslipt. Door de zachte banden zal hij nog beter en directer remmen. Het remmechanisme is eenvoudig en sterk gebouwd. De remkabels zijn van hoge kwaliteit en buigen iets naar binnen zodat u er minder last van heeft tijdens het lopen.

Gemino_30_Comfort_in- en uitklappen

In- en uitklappen

Het inklappen van de Gemino 30 Comfort gaat heel eenvoudig en kan met één hand worden gedaan. Door de lus op het zitje naar boven te trekken klapt de rollator door zijn eigen gewicht dicht. Dit inklappen gaat in de breedte zodat de rollator nog kan rijden en kan blijven staan. Na het inklappen vergrendelt hij automatisch met een sluitmechanisme. Om de Gemino 30 open te klappen drukt u de duwhandvatten weer naar de buitenkant en naar beneden. Hij springt automatisch weer in de vergrendelingsstand door het sluitingsmechanisme.

Gemino_30_Comfort_hoogte_verstellen

In hoogte verstellen

De handremmen en duwhandvatten zijn eenvoudig in hoogte te verstellen bij de Gemino 30. Het verstellen gaat door middel van een hendel aan de zijkant van het frame. Deze kan open worden geklikt om de duwhandvatten naar boven of onderen te verstellen. Dit verstellen gaat trapsgewijs met aantal gestandaardiseerde lengtes. Door de hendel weer dicht te klikken zitten de duwhandvatten weer vast. Bij het verstellen hoeft er niks losgedraaid te worden of met gereedschap gewerkt te worden. De handvatten zijn ook met een memory functie in te stellen zodat de duwhandvatten altijd in de juiste positie terug gezet worden.

Gemino_30_Comfort_wielen

De wielen

De Gemino 30 Comfort heeft zachte banden. De rollator heeft hierdoor meer grip en trilt een stuk minder tijdens het lopen. Hij is erg wendbaar en stuurt heel licht. Dit komt niet alleen door het frame en de bouw maar zeker ook door de wielen. De banden zijn slijtvaste wielen met een diameter van 20 cm en een breedte van 3,6 cm. Zijn zachte banden maken hem zowel voor buiten als binnen geschikt.

sunrice-medical-Gemino-verbeterde-tassen-clip

Verbeterde tas clip

De tas clip van de gemino 30 comfort is sterk verbeterd. Bij het oude model schoot de tas er nog wel eens af, dat is nu verleden tijd. De clip is een stuk breder waardoor hij over de lengte van de beugel komt te vallen. U kunt hem er makkelijk op en af halen.

Belangrijkste specificaties

Test Cijfer 9
Garantie 5 Jaar
Gewicht 7.8 kg
Gebruik Alledaags gebruik
Soort banden Zacht
Geleverd met Mandje
Inklapbaar Ja
Materiaal Frame Aluminium
Kleur Rood
Aantal wielen 4
Soort rem Handrem
Aanbevolen gebruikerslengte 135 - 170 cm
Handvatten verstelbaar Ja
Verstelhoogte handvatten 22 cm
Maximale breedte 60 cm
Maximale lengte 68 cm
Maximale gebruikersgewicht 130 kg
Hoogte handvatten 71 – 86 cm
Afstand tussen duwhandvatten 47 cm
Hoogte indien gevouwen 80 cm
Lengte indien gevouwen 65 cm
Breedte indien gevouwen 23 cm
Draaicirkel 84 cm
Zithoogte 57 cm
Zitbreedte 47 cm
Merk Gemino
Type rollator Lichtgewicht rollators
Type rollator Buiten rollators
Frame Aluminium
Dubbel opvouwbaar Nee

Reviews

 

Beste rollatorwinkel van 2020

 

120.000 tevreden klanten

 

Gratis thuis uitproberen

 

Gratis bezorging & retour

 

30 dagen bedenktijd

U bent misschien ook geïnteresseerd in

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password