TOPRO Troja 5G - Maat S

  De Topro Troja 5g is niet voor niets onze meest verkochte rollator. Naast het feit dat Topro, wat ons betreft, op rollator gebied de onbetwiste nummer 1 is, kenmerkt deze rollator zich aan ultiem gebruikersgemak en comfort.

  Wat centraal staat bij de Troja 5G is veiligheid, flexibiliteit en optimaal comfort. Geleverd met dichte tas en zeer zachte banden.

  De Topro Troja 5g S heeft een aanbevolen gebruikerslengte van 135 - 170 cm.

  € 399,00
  Uw-Rollator.nl
  Kleur

  Omschrijving

  Om ervoor te zorgen dat de gebruikers comfortabel kunnen lopen met een rollator, hebben de rollatorspecialisten van TOPRO de TOPRO Troja 5G een modern, slank ontwerp gegeven in combinatie met een hoog niveau van kwaliteit, veiligheid, comfort en duurzaamheid. Het heeft een trendy matte kleurcoating en biedt een breed scala aan kleuropties * en accessoires om te helpen de favoriete TOPRO-rollator te vinden en in beweging te blijven.

  We hebben de rollator voor u getest!

  Dit is het cijfer wat wij gaven.

  9.5

  Garantie afhandeling fabrikant: 9

  Prijs/kwaliteit verhouding: 9

  Servicepakket aanbevolen: Ja

  Ontwerp: 9

  Stabiliteit: 9

  Remmen: 9

  Wielen/banden: 9.5

  Topro_Olympos

  Stabiliteit en materialen
  TOPRO Troja 5G beschikt over een sterk kruisframe gemaakt van aluminium. Dit maakt dit model sterk en zorgt ervoor dat makkelijk opklapt en flexibel tijdens het rijden. De onderdelen en gebruikte materialen zijn van zeer hoge kwaliteit en de details zijn mooi afgewerkt. Voor elk onderdeel is er gekozen voor de beste materialen en dit merk je tijdens het rijden.

  Topro-handvatten-ATR

  Handvatten
  Topro heeft de TOPRO Troja 5G is uitgerust met de beroemde 2G handvatten. Deze zijn zeer goed ergonomisch gevormde en met een platte bovenkant. (TOPRO Ergo Grip) Hierdoor wordt de druk over heel de hand verspreid om het comfort te verhogen tijdens het lopen en het zitten. De handvatten zit stevig in het frame en de remmen zijn zeer soepel te bieden dit is ideaal voor mensen met weing kracht in hun handen. Het gebruikte materiaal geeft veel grip maar gaat niet plakken in de zomer.

  TOPRO-Troja-5G-remmen

  Remmen en wielen
  De TOPRO Troja 5G is uitgerust met het unieke TOPRO remsysteem (TOPRO IBS) waarbij de rem op de binnenkant van de velg van het achterwiel drukt. Hij remt hierdoor snel, krachtig, licht en zeer onderhoudsvriendelijk. De handrem heeft twee opties: door in de hendel te knijpen remt u en door de hendel naar beneden te drukken zet u hem op de parkeerstand.

  Die banden van de TOPRO Troja 5G zijn zeer zacht en hebben veel grip. Ze zorgen ervoor dat de rollator zeer rustig en stabiel rijdt. Met het Quick Release systeem kunt u met één druk op de knop de wielen van uw rollator verwijderen, zodat u verschillende soorten banden erop kunt zetten. (harde banden, offroad banden) Drempelhulp: Met gemak over stoepranden en andere obstakels.

  OPRO-Olympos ATR

  In- en uitklappen
  Het inklappen van de TOPRO Troja 5G gaat heel eenvoudig en kan met één hand worden gedaan. Door de lus op het zitje naar boven te trekken klapt de rollator door zijn eigen gewicht dicht. Dit inklappen gaat in de breedte zodat de rollator nog kan rijden en kan blijven staan. Na het inklappen kan hij vergrendeelt worden door een sluitclip bij het zitje dicht te doen.

  TOPRO-Troja-5G-hoogte-verstellen

  In hoogte verstellen
  De handremmen en duwhandvatten zijn eenvoudig in hoogte te verstellen bij de TOPRO Troja 5G. Het verstellen gaat door middel van een draaiknop aan de zijkant van het frame. U kunt deze open en los draaien om ze te verstellen. Dit verstellen gaat trapsgewijs met aantal gestandaardiseerde lengtes die worden aangegeven met nummer. Door de draaiknop kunt u de handels strak in het frame zetten zodat ze stevig vast zitten. Op de buis van de handvatten staat de verstel hoogte aangegeven zodat hij altijd op de juiste stand gezet kan worden.

  TOPRO-Troja-5G-design

  Design en kwaliteit
  De TOPRO Troja 5G heeft een in het oog springend design. Open elementen bij de voor wielen en mooie lijnen. De verschillende kleuren zijn zeer hip en goed gekozen. De tad zier er mooi uit maar is ook zeer stevig en praktisch. ondom reflectoren: voor uw veiligheid Topro kenmerkt zicht echt door zijn kwaliteit het merk is niet voor niks al jaren de marktleider. Elke onderdeel is van de hoogte kwaliteit waardoor dit model zo soepel en fijn rijdt. Bij TOPRO krigt u 7 jaar garantie en de zekerheid van de beste kwaliteit.

  Belangrijkste specificaties

  Test Cijfer 9.5
  Garantie 7 Jaar
  Gewicht 7.6 kg
  Gebruik Alledaags gebruik
  Soort banden Zacht
  Geleverd met Mandje
  Inklapbaar Ja
  Materiaal Frame Aluminium
  Kleur Rood
  Aantal wielen 4
  Soort rem Handrem
  Aanbevolen gebruikerslengte 135 - 170 cm
  Handvatten verstelbaar Ja
  Verstelhoogte handvatten 15 cm
  Maximale breedte 60 cm
  Maximale lengte 65 cm
  Maximale gebruikersgewicht 125 kg
  Hoogte handvatten 71 – 86 cm
  Afstand tussen duwhandvatten 47 cm
  Hoogte indien gevouwen 74 cm
  Lengte indien gevouwen 65 cm
  Breedte indien gevouwen 24 cm
  Draaicirkel 84 cm
  Zithoogte 54 cm
  ISO 1400 Ja
  Boodschappentas Ja
  Zitting Ja
  Mand Ja
  ISO 9001 Ja
  Wetgeving 93/94/EEC Ja
  Gratis uitproberen Ja
  Gratis servicepakket Ja
  Merk TOPRO
  Type rollator Lichtgewicht rollators
  Frame Aluminium
  Dubbel opvouwbaar Nee

  Reviews

   

  Beste rollatorwinkel van 2020

   

  120.000 tevreden klanten

   

  Gratis thuis uitproberen

   

  Gratis bezorging & retour

   

  30 dagen bedenktijd

  U bent misschien ook geïnteresseerd in

  New Account Register

  Already have an account?
  Log in instead Of Reset password