Rollz Motion

  De Rollz Motion 2 is een uniek Nederlands top product. Het is de enigste rollator en rolstoel in één.

  € 799,00
  Uw-Rollator.nl
  Kleur

  Omschrijving

  De Rollz Motion 2 is een uniek Nederlands top product. Het is de enigste rollator en rolstoel in één. U kunt zo zonder zorgen lange afstanden samen lopen en nog meer genieten van het leven. De rollator is makkelijk in de breedte opvouwbaar zodat u hem weg kunt zetten of vervoeren. De handvatten kunt snel een eenvoudige in hoogte verstellen. Het ontwerp is uniek en echt Nederlands design waar u mee voor de dag kunt komen. Op de Rollz Motion zit maar liefst 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de overige onderdelen.

  We hebben de rollator voor u getest!

  Dit is het cijfer wat wij gaven.

  8.8

  Garantie afhandeling fabrikant: 9

  Prijs/kwaliteit verhouding: 9

  Servicepakket aanbevolen: Ja

  Ontwerp: 9.5

  Stabiliteit: 9

  Remmen: 9

  Wielen/banden: 7

  Rollz_Motion stabiliteit en materiaal

  Stabiliteit en materialen 

  De Rollz motion heeft een zeer sterk en uniek frame daardoor hij gebruikt kan worden als rollator en rolstoel. Het frame is gemaakt van aluminum en de overige onderdelen van hard kunststof. Om van de Rollz motion een rolstoel te maken klikt u de ruggensteun makkelijk achterop en klapt u hem uit.

  Rollz_Motion handvatten

  Handvatten 

  De handvatten op de Rollz Motion kunnen door hun vernuftig ontwerp zowel worden gebruik door de gebrukkers van de rollator als de persoon die de rolstoel duwt. Ze zijn gemaakt van sterk schuinrubber en voelen erg zacht aan de handen. Het remmen gaan licht en eenvoudig door de remhendel naar boven te trekken. Met het grijze driehoekje dan de Rollz op de parkeerrem worden gezet.

  Rollz_Motion remmen

  Remmen 

  De Rollz motion is voorzien van trommelremmen hiermee kunt u licht en gedoseerd remmen. De remmen zijn erg sterk wanneer hij op de parkeerrem staat kunt u zonder zorgen erop gaan zitten. Zowel in rolstoel als rollator vorm zal hij niet meer wegrollen.

  Rollz_Motion hoogte verstellen

  In hoogte verstellen 

  Het in hoogte verstellen van de duwbeugels gaat in een hand om draai. Met een rondknapje kunt u de hendeltjes losdraaien waardoor u de handvatten op hoogte kunt afstellen. Met dit hengdelte kunt u ook de duwhandvatten omdraaien om de Rollz Motion te gebruiken als rolstoel.

  Rollz_Motion_banden

  Banden

  De banden van de rollz van zijn soft wielen. Dit wilt zeggen dat ze zacht zijn zodat u veel grip heeft en weining last van trillingen. In de banden zit geen lucht in maar ze zijn gemaakt van sterk en slijtvast schuim.

  Rollz_Motion_roelstoelpakket

  Rolstoelpakket 

  Het rolstoelpakket zit bij deze bestelling bij inbegrepen en kunt u gemakkelijk op de Motion klikken. Dit pakket weegt 3,7 kg. Indien u niet altijd gebruikt maak van de rolstoel functie kunt u dit pakket gerust thuis laten en anders klikt u het achter op de Motion. Vooral in de Video kunt u zien hoe makkelijk dit gaat.

  Belangrijkste specificaties

  Test Cijfer 9
  Garantie 5 Jaar
  Gewicht 10.6 kg
  Gebruik Alledaags gebruik
  Soort banden Hard
  Geleverd met Mandje
  Inklapbaar Ja
  Materiaal Frame Aluminium
  Kleur Blauw
  Aantal wielen 4
  Soort rem Handrem
  Aanbevolen gebruikerslengte 160 - 190 cm
  Handvatten verstelbaar Ja
  Maximale breedte 65.5 cm
  Maximale lengte 63 cm
  Maximale gebruikersgewicht 125 kg
  Hoogte handvatten Onbekend
  Afstand tussen duwhandvatten Onbekend
  Hoogte indien gevouwen 86 cm
  Lengte indien gevouwen 63 cm
  Breedte indien gevouwen 102 cm
  Zithoogte 55 cm
  Zitbreedte 45 cm
  Zitting Ja
  Mand Nee
  Gratis uitproberen Ja
  Gratis servicepakket Ja
  Lengte persoon 141- 150 cm
  Type rollator Buiten rollators
  Type rollator Rollator/rolstoel combinatie
  Frame Aluminium
  Dubbel opvouwbaar Nee

  Reviews

  Cijfer 
  02-03-2020

  alleen maar pluspunten.

  Wij zijn zeer tevreden over deze rollator/rolstoel. Ook over jullie bedrijf. Vriendelijk, snel geleverd. We hopen dat hij het goed blijft doen maar als er gerepareerd moet worden hopen we ook goed geholpen te worden. Vriendelijke groet René Louwet

   Cijfer 
   02-03-2020

   prima geregeld

   makkelijk ,soepel wendbaar en makkelijk te vervoeren

    Cijfer 
    02-03-2020

    Handig en inmiddels onmisbaar hulpmiddel

    De rollator/rolstoel is binnenshuis in gebruik als rollator, maar voor buiten de deur is de Rollz-Motion in een handbeweging omgebouwd als rolstoel. In verband met de beperkte woonruimte heel handig om niet ook nog een rolstoel te moeten onderbrengen. Geen gedoe meer om eerst een rolstoel te moeten ophalen en later weer weg te brengen. De Rollz-Motion is zelfs in een kleinere auto makkelijk in te klappen en in de kofferbak te leggen. Direct bij de hand dus. Absoluut onmisbaar geworden in hele korte tijd.

     Cijfer 
     02-03-2020

     Super correct, snelle levering!!!

     Alle lof!!!!

      Cijfer 
      02-03-2020

      Rollator met twee functies

      Ik heb de Rollz Motion nu 2 weken en kreeg deze mail om een beoordeling te schrijvenl. Dit doe ik graag want de service bij jullie was top. Wandel graag met mijn vrouw maar door mijn gezondheid was het lastig om echt langer dat 10 minuten te lopen. Nu met de Rollz Motion is dit geen probleem meer omdat als ik moe ben kan gaan zitten in de rolstoel. Wij voor ons echt heel fijn is. De rollz motion ziet er mooi uit en het bedienen gaat ook gemakkelijk. Hij past mij ons in de achterbak van de auto wat makkelijk is als wij op vakantie gaan.

       Cijfer 
       02-03-2020

       Mooi product

       Wij zijn erg blij met dit product. Hij ziet er mooi uit en de combinatie van rolstoel en rollator is erg prettig voor ons. Wij hebben ook een rolstoel en die zit wel iets lekkerder op de echt lange stukken als ik een dag niet kan lopen.

        Cijfer 
        02-03-2020

        Redelijk

        Wij hebben een cruise gemaakt met de Koningsdam. Helaas is de rolz te breed voor de deur in de verandahut. Ook in de gang was het een probleem wanneer de housekeeping met de kar in de gang stond. DE rolz moest iedere keer in en uitgevouwen worden op de duur wordt je dat helemaal zat.

         Cijfer 
         02-03-2020

         Mooi en handige rolstoel rollator

         Ik heb de rolstoel gezien bij een kennis. Na enig speurwerk de site gevonden, daarna was alles snel geregeld. Mijn moeder is er heel blij mee. In het huis waar zij woont zijn andere bewoners ook van plan er eentje te kopen. Stoel is heel makkelijk om te bouwen van rollator naar rolstoel en terug.

          Cijfer 
          02-03-2020

          Rollator en een rolstoel

          Wij zijn heel blij met de rollz. Nu kan ik samen met mijn vrouw weer langeren stukken lopen. Wanneer zij moe is gaat ze gewoon een tijdje in de rolstoel zitten. Het ontwerp is ook erg jong en hip dit spreek ons wel aan. Had hem alleen wel graag in het zwart gehad. In de auto past hij ook makkelijk.

           Schrijf een review
            

           Beste rollatorwinkel van 2020

            

           120.000 tevreden klanten

            

           Gratis thuis uitproberen

            

           Gratis bezorging & retour

            

           30 dagen bedenktijd

           U bent misschien ook geïnteresseerd in

           New Account Register

           Already have an account?
           Log in instead Of Reset password