U bent hier: Home » TOPRO Olympos Standaard Incl gratis rugsteun
TOPRO Olympos Standaard Incl gratis rugsteun
 • Foto 1 TOPRO Olympos Standaard Incl gratis rugsteun
 • Foto 2 TOPRO Olympos Standaard Incl gratis rugsteun
 • Foto 4 TOPRO Olympos Standaard Incl gratis rugsteun


Onderhoudsbeurt en storing hulp aan huis!


Wij bieden onze klanten storting hulp, onderhouds- en reparatie service aan huis door heel Nederland. Lees meer

14 reviews

TOPRO Olympos Standaard Incl gratis rugsteun S

Prijs: € 339.00 € 389.00 je bespaart € 50.00 (12%) Prijs excl. btw € 319.81
 •    
Extra service op dit product

Extra servicepakket Gratis GRATIS

Compleet servicepakket € 45.00

Basis servicepakket GRATIS

 • Onderhoud & reparatie aan huis door heel Nederland

 • Altijd gratis bezorging & retour

 • 30 dagen bedenktijd

 • Laagste prijsgarantie

 • Gratis 1 jaar pick up en return bij garantie

 • Webshop keurmerk

 • Al meer dan 10.000 tevreden klanten gingen u voor

 • Beste rollatorwinkel van 2017

Levertijd: Op werkdagen voor 18:00 besteld? Morgen in huis!


Klik hier voor uitleg over de bestelprocedure

Accessoires bundel voordeel

+ TOPRO stokhouder
Informatie
€ 38.95
€ 24.73
+ TOPRO Paraplu
Informatie
€ 102.95
€ 87.46
+ TOPRO Transporttas
Informatie
€ 107.95
€ 90.00
+ TOPRO lampje
Informatie
€ 35.95
€ 26.00
+ TOPRO dienblad
Informatie
€ 41.95
€ 31.00
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Rollator Test

TOPRO Olympos Standaard Incl gratis rugsteun

De TOPRO Olympos Standaard (Small - Aanbevolen gebruikerslengte: 1,35m - 1,70m) in de kleur donkergrijs is dé rollator die overal uit de voeten kan. Ben u een actieve beweger die het bos en ruw terrein niet mijdt dan ondersteunt de Olympos Standaard u. Maar in in de binnenstad zorgen de grote soft grip wielen er voor dat geen trottoir u te hoog is. De rollator is van hoge kwaliteit en dit is terug te zien in zijn stabiliteit en stevigheid. De Olympos Standaard is eenvoudig in te klappen en erg gebruiksvriendelijk. Door de brede basis en het lage zwaartepunt is de TOPRO Olympos één van de meest stabiele en veilige rollators die u kunt kopen.


Pluspunten Minpunten
   
Pluspunt Stabiliteit minpunt Wegwerking van de remkabels
Pluspunt Het design
Pluspunt Inklap gemak
Pluspunt Sterken remmen
Pluspunt 7 jaar garantie
Pluspunt Kant en klaar geleverd
Pluspunt Grip en trilt niet op ruw terrein
Pluspunt Geschikt voor ruw terrein


Producteigenschappen


Stabiliteit en materialen

De TOPRO Olympos Standaard Heeft een gecoat aluminium frame met kunststof koppelingen. Het kruisframe zorgt voor stabiliteit en veiligheid tijdens het rijden. Dit zorgt er voor dat ook wanneer u gaat zitten de Olympos heel stabiel is, voor een optimale veiligheid. Door de grote soft wielen en flexibiliteit van de rollator blijft de stabiliteit gewaarborgd. De Olympos is één van de stabielste en sterkste rollators op de markt.

Kruisframe TOPRO Olympos
Handvat Topro Olympos Standaard Handvatten

De Olympos Standaard heeft twee ergonomisch gevormde duwhandvatten. Ze geven u een goede grip en liggen heel comfortabel in de hand. Door zijn vorm wordt de druk over heel de hand verdeeld zodat u geen pijn krijgt tijdens langdurige gebruik. De handvatten zitten stevig vast op het frame. Aan de achterkant van de handvatten kan eventueel nog een ruggensteun worden vast geklikt. 

Remmen

De twee handremmen van de Olympos remmen gemakkelijk en direct. Om de rollator tot stilstand te brengen is weinig kracht nodig. De handrem heeft twee opties: door de hendel naar boven te trekken remt u en door de hendel naar beneden te drukken zet u hem op de parkeerstand. 

Het remmechanisme is compact en zeer stevig, hij heeft een brede remblokken die met het wiel mee zijn gevormd voor een optimale remcapaciteit. Doordat de remblokken tegen de wielen komen remt de rollator. De rem is schuin gemaakt zodat hij meteen werkt als stootrand en voorkomt dat u ergens achter blijft steken.
Naast het wiel zit een drempelhulp. Als u hier op stapt met uw voet gaat de voorkant omhoog zodat u grote obstakels gemakkelijk en veilig kunt nemen. 

Topro Olympos Standaard
sluitclip Olympos Standaard  

In- en uitklappen

Het inklappen van de TOPRO Olympos kan met één hand worden gedaan. U kunt dit heel gemakkelijk doen doen door de lus op het zitje naar boven te trekken. Door middel van zijn eigen gewicht klapt hij dicht. Hierna kan de rollator door middel van een eenvoudige sluitclip worden vergrendeld, zodat hij niet ongewild open kan klappen. Bij het openklappen haalt u de sluitclip los en drukt u de duwhandvatten weer naar de buitenkant en naar beneden. Doordat hij in de breedte inklapt blijft hij stevig en compact staan en kan hij zelf rijden in ingeklapte vorm.

In hoogte verstellen

De  duwhandvatten met handremmen zijn eenvoudige in hoogte te verstellen. Door de draaiknop open te draaien kunnen de duwhandvatten stapsgewijs met een aantal gestandaardiseerde lengtes, hoger of lager worden gezet. Wanneer de juiste lengte is bereikt moet de draaiknop weer dicht worden gedraaid om de handvatten vast te zetten. De duwhandvatten beschikken over een memory functie. Hiermee kan u de Olympos op de juiste hoogte worden ingesteld zodat de duwhandvatten na het inklappen makkelijk terug in de juiste hoogte kunnen worden gezet.

hoogte verstellen topro Olympos
wielen Topro Olympos

De wielen

De voorwielen van de wielen TOPRO Olympos zijn groter dan de achterwielen. Voor hebben ze een diameter van 22,5 cm en achter van 20 cm. De slijtvaste banden zijn zacht maar zonder lucht zodat u nooit een lekke band krijgt. Door de grote zachte banden trilt hij bijna niet tijdens het rijden en rijdt hij moeiteloos over elk terrein.
Ondanks zijn grote wielen stuurt hij heel gemakkelijk en nauwkeurig, wel merkt u dat de wielen meer grip hebben tijdens het sturen.

TOPRO Olympos Standaard Incl gratis rugsteun


Deze artikelen zijn wellicht ook interessant voor u

  SELECT * FROM `rb051721_site`.`modx_webshop_products` WHERE 2=4 or product_id=31 or product_id=87 or product_id=283 or product_id=271 or product_id=81 or product_id=84 or product_id=132 or product_id=133 or product_id=99 or product_id=111 or product_id=103 or product_id=109 or product_id=112 or product_id=93 or product_id=113 or product_id=95 or product_id=118 or product_id=116 or product_id=106 or product_id=117 ORDER BY RAND() LIMIT 0,4
 •  
  TOPRO handvat voor begeleider

  0 reviews
  3 werkdagen
   
  € 59.95
 •  
  TOPRO onderarmschalen

  0 reviews
  3 werkdagen
   
  € 297.95
 •  
  TOPRO LED verlichting-valalarm

  0 reviews
  3 werkdagen
   
  € 78.95
 •  
  TOPRO Paraplu

  0 reviews
  3 werkdagen
   
  € 102.95

Reviews

Bart
uit Arnhem

Stabiele rollator, jammer van het tasje

Ik kan kort zijn over de Olympos, hele fijne rollator die me de stabiliteit geeft die ik nodig heb op mijn leeftijd, maar wat een lelijke afwerking. 4 sterren daarom
stabiel rijden Tasje is lelijk
Makkelijk in te klappen plastic afwerking
Grote wielen

Heeft deze review u geholpen? 3 0
4
TOPRO Olympos Standaard Incl gratis rugsteun
John Rovers
uit Rijen

Wat een verademing

Wat een verademing deze Olympos tov van mijn oude rollator. Hier mee kan ik weer alles doen wat ik eerst ook al deed. Vorige week ben ik zelfs voorizchtig door het bos gaan lopen.
Stabiliteit
Uiterlijk

Heeft deze review u geholpen? 4 0
5
TOPRO Olympos Standaard Incl gratis rugsteun
Hans van Zevenen
uit Heerhugowaard

Prima rollator

Fijne rollator voor buiten. Geeft mij een goede ondersteuning tijdens het lopen, waardoor ik weer de stabiliteit heb die ik miste. Geen vijf sterren omdat ik de rollator niet heel mooi vind.
Ondersteuning/stabiliteit Uiterlijk

Heeft deze review u geholpen? 1 0
4
TOPRO Olympos Standaard Incl gratis rugsteun
Embla
uit Dordrecht

2 x zoveel uitgeven, verdient zich 10 x terug

Mijn moeder weigerde al jaren een rollator alhoewel ze hem al die tijd al had moeten hebben. Eerst hadden we een goedkope versie en die bevestigde al haar vooroordelen. Toen we deze hadden gekocht was ze er meteen weg van. Veel betere steun. Geen zenuwachtige wielen die nooit deden wat zij wilde. Rollator trok niet naar beneden op schuin aflopende stoepen zoals de goedkopere. Boodschappenmandje past ertussen. Met 1 hand in te klappen om in de hoek te zetten. Kortom, stabiele, rustige en betrouwbare steun voor dagelijks gebruik. Groot genoeg mandje voor de boodschappen. Extra houder voor haar wandelstok. Daarbij ook gewoon mooi!
Goede wegligging door model en wielen
Goede steun en fijne handgrepen
Handig inklappen en wegzetten

Heeft deze review u geholpen? 2 4
5
TOPRO Olympos Standaard Incl gratis rugsteun
MR
uit Alphen aan den Rijn

Perfect rollator

Deze rollator is aangeschaft voor mijn moeder, na eerst bij de `thuiszorg winkel`in de buurt te zijn geweest. Een rondje `internet` leert al snel dat er verschillende prijzen voor dezelfde rollator wordt gehanteerd. Het is een fijn model, met een zeer fijne roteerbaarheid, grip, stevigheid, stabiliteit voor binnen, maar vooral buiten!
lichtgewicht
roteerbaarheid
stabiliteit

Heeft deze review u geholpen? 2 0
5
TOPRO Olympos Standaard Incl gratis rugsteun
Sietske van Schayk
uit Eindhoven

Geweldig ik loop weer als een kievit

Bij ons in de straat zit een ontwerpbureau. De eigenaar zag mij lopen en hij was bijzonder te spreken over het ontwerp en de uitvoering.Ik sluit me daar volledig bij aan.
licht geen
goed lopend geen
goede breedte geen

Heeft deze review u geholpen? 0 0
5
TOPRO Olympos Standaard Incl gratis rugsteun
Dien Huisman
uit Alkmaar

Goed te woord gestaan en prima service.

Tijdens het zoeken op internet werd ik verrast door een zeer behulpzame meneer van uw team. Voor mij was dit doorslaggevend om de rollator aan te schaffen bij uw firma. Met vriendelijke groet Dien Huisman
uitvoering verstellen in hoogte van handvatten
rem
levering

Heeft deze review u geholpen? 1 0
4
TOPRO Olympos Standaard Incl gratis rugsteun
Sjoerd Eekma
uit Rotterdanm

prima

Veel te lang uitgesteld misplaatse trots, maar niet voor teschamen Stoer ding sjoerd
hanteerbaar eventueel kabels, opletten!!
uiterlijk
bredezitting

Heeft deze review u geholpen? 0 0
5
TOPRO Olympos Standaard Incl gratis rugsteun
Ans Webbing
uit Amsterdam

Heel fijn voor lange wandelingen

Ik zat te twijfelen tussen de Topro troja en de Topro Olympos, omdat ik niet wist wat nou het verschil was. Toen ik het vroeg in de chatbox werd ik meteen goed geinformeerd. Ik heb uiteindelijk voor deze olympos gekozen, omdat ik actief wil blijven en er graag eropuit ga. Ik kan weer lekker wandelingen maken waar ik erg blij mee ben. Vooral fijn vind ik de wielen, omdat ze nauwelijks trillen als ik buiten loop. Ik had een oude hele standaard rollator, en zou echt niet meer zonder deze moderne en mooie rollator kunnen. Ik schaam me niet meer om met een rollator te lopen en krijg zelfs complimenten!!!
Stabiel jammer dat de remkabels niet weggewerkt zijn
wielen
Mooi

Heeft deze review u geholpen? 0 0
5
TOPRO Olympos Standaard Incl gratis rugsteun
Alvarado
uit Amstelveen

matig

2 weken wachten op bestelling, geen communicatie. Smoesjes over hele partij kwijt bij DHL daarna werd het veranderd in conflict met leverancier.
n.v.t. levertijd
n.v.t. communicatie
n.v.t.

Heeft deze review u geholpen? 0 0
2
TOPRO Olympos Standaard Incl gratis rugsteun
Anton
uit de Graaf

Waar voor je geld!

Na telefonisch advies te hebben gekregen van een van de experts, heb ik de Olympos voor mijn vader gekocht. Hij gaat er echt weer op uit! Kwalitatief 100x beter dan de goedkopere rollators. Zeer blij mee! Aanrader voor iedereen.
Kwaliteit
Grote voorwielen
Comfort

Heeft deze review u geholpen? 0 0
5
TOPRO Olympos Standaard Incl gratis rugsteun
Jan
uit Groenen

Super fijne rollator

Iedereen klaagt over het design, maar ik hou er wel van. Voor de rest is de rollator kwalitatief zeer goed. Heel blij mee. Ik ga der weer op uit!
Mooi design
Kwaliteit

Heeft deze review u geholpen? 0 0
5
TOPRO Olympos Standaard Incl gratis rugsteun
M. Wolff
uit Arnhem

Zeer tevreden over de levering.

In ieder opzicht een betrouwbare web shop.
Goed advies geen
Communicatie geen
afhandeling leverings probleem geen

Heeft deze review u geholpen? 0 0
5
TOPRO Olympos Standaard Incl gratis rugsteun
van denHeuvel
uit Druten

super rollator

Ik ben blij dat ik deze stap genomen heb, ik kan me weer beter verplaatsen.
loopt makkelijk geen

Heeft deze review u geholpen? 0 0
5
TOPRO Olympos Standaard Incl gratis rugsteun


Op dit moment zijn er 10 mensen
aan het shoppen op uw-rollator.nl