Parkinson rollators

Wanneer u de ziekte van Parkinson heeft, is een standaard rollator vaak niet veilig genoeg. Gelukkig zijn er een aantal rollators op de markt welke special zijn ontwikkeld voor de personen met Parkinson. Deze modellen zorgen ervoor dat u weer mobiel bent.

Filter

Toont alle 2 resultaten

✔️ Gewicht: -
✔️ Kleur: Zilver
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
0
Topro Troja Neuro Parkinson Rollator
Topro Troja Neuro Parkinson Rollator

Topro Troja Neuro

Out of Stock
✔️ Gewicht: -
✔️ Kleur: -
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
0

De eigenschappen van een parkinson rollator.

Deze rollator modellen zijn net wat stabieler dan de standaard rollator en uitgerust met een groene laser tussen de achterwielen. Deze helpt u om bij freezing deze op te heffen door steeds over de groene streep te stappen. Parkinson rollators zijn ook uitgerust met omgekeerde remmen, deze zorgen ervoor dat u juist bij het remmen kunt gaan lopen en wanneer u de remhendel los laat de rollator meteen stopt. De achterwielen zijn uitgerust met een sleeprem of vertragingsrem, welke u zelfs kunt instellen. Dit zorgt ervoor dat de rollator altijd deze zelfde snelheid heeft en hij niet onverwachts kan gaan versnellen.

Mobiel blijven met de ziekte van parkinson

De aanschaf dat een van deze rollators zorgt ervoor dat u meer mobiel bent en dus wat vrijheid terug krijgt, wat erg prettig is. In beweging blijven is van belang bij de ziekte van Parkinson en dat kunt u met deze modellen. Een Parkinson rollator kan vergoed worden vanuit de AWBZ of WMO. Bij de laatste is een eigen bijdrage verplicht. Wij hebben u graag mee met deze vergoeding.

Uw-Rollator.nl
Logo
Shopping cart