Informatie over cookies
Alles accepteren

Parkinson rollators

Wanneer u de ziekte van Parkinson heeft, is een standaard rollator vaak niet veilig genoeg. Gelukkig zijn er een aantal rollators op de markt welke special zijn ontwikkeld voor de personen met Parkinson. Deze modellen zorgen ervoor dat u weer mobiel bent.

Er zijn 4 producten.

Actieve filters

Rollz Motion Rhythm

  • Test Cijfer: 9
  • Garantie: 5 Jaar
  • Gewicht: 11.6 kg
Prijs € 1.295,00
  • + Gratis thuis uitproberen
  • + Gratis compleet servicepakket
Bekijk product

Op werkdagen voor 18:00 besteld? Morgen in huis!

De eigenschappen van een parkinson rollator.

Deze rollator modellen zijn net wat stabieler dan de standaard rollator en uitgerust met een groene laser tussen de achterwielen. Deze helpt u om bij freezing deze op te heffen door steeds over de groenestreep te stappen. Parkinson rollators zijn ook uitgerust met omgekeerde remmen, deze zorgen ervoor dat u juist bij het remmen kunt gaan lopen en wanneer u de remhendel los laat de rollator meteen stopt. De achterwielen zijn uitgerust met een sleeprem of vertragingsrem, welke u zelfs kunt instellen. Dit zorgt ervoor dat de rollator altijd deze zelfde snelheid heeft en hij niet onverwachts kan gaan versnellen.

Mobiel blijven met de ziekte van parkinson

De aanschaf dat een van deze rollators zorgt ervoor dat u meer mobiel bent en dus wat vrijheid terug krijgt, wat erg prettig is. In beweging blijven is van belang bij de ziekte van Parkinson en dat kunt u met deze modellen. Een Parkinson rollator kan vergoed worden vanuit de AWBZ of WMO. Bij de laatste is een eigen bijdrage verplicht. Wij hebben u graag mee met deze vergoeding.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password