Opvouwbare scootmobiel

Een opvouwbare scootmobiel is de oplossing als u nog vaak leuke uitstapjes wil maken en een compact hulpmiddel mee wil nemen. Mee in de trein, op de boot of zelfs met het vliegtuig; met een opvouwbare scootmobiel is het zeker mogelijk. Het grootste voordeel van een opvouwbare scootmobiel is dat de meeste modellen binnen enkele seconden zijn omgetoverd van scootmobiel in een soort compacte trolley, die u makkelijk achter u aan kan trekken. De opvouwbare scootmobielen die u bij Uw-Rollator ziet, zijn allemaal van gerenommeerde merken met bewezen kwaliteit.

Filter

Toont alle 2 resultaten

✔️ Gewicht: -
✔️ Kleur: -
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
0
✔️ Gewicht: -
✔️ Kleur: -
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
0

Opvouwbare scootmobielen

Scootmobielen zijn er groot en klein, in verschillende maten, vormen, kleuren en met verschillende eigenschappen. Er is daarom altijd wel een scootmobiel die past bij specifieke wensen. Zo zijn er opvouwbare scootmobielen ontwikkeld. Deze scootmobielen zijn zo gemaakt dat ze, zonder te demonteren, opgevouwen kunnen worden. Zo gaat u in enkele stappen van een volledig functionerende en comfortabele scootmobiel om op rond te rijden naar een compact pakketje dat fungeert als trolley. Ideaal voor actieve gebruikers die graag hun hulpmiddel meenemen op reis

Waarom een opvouwbare scootmobiel?

Het grootste voordeel van de opvouwbare scootmobiel spreekt natuurlijk al voor zich. Hij is makkelijk mee te nemen, doordat hij zo compact is en ook niet al te veel weegt. Door deze combinatie is het super eenvoudig om op reis te gaan met een opvouwbare scootmobiel. Hij kan makkelijk mee in de auto, de trein en zelfs het vliegtuig is geen enkel probleem voor een opvouwbare scootmobiel. Dat maakt dit het ultieme hulpmiddel voor personen die nog vaak op vakantie willen, nieuwe plekken willen ontdekken of graag reizen. Genieten van het leven en uw vrije tijd en altijd een hulpmiddel bij de hand voor als u even wil uitrusten. De scootmobiel die zichzelf kan opvouwen of in een paar stappen door u is getransformeerd is dan echt een uitkomst. Opvouwbare scootmobielen zijn daarnaast niet zo groot en log als andere modellen en zijn daarom extra wendbaar en geschikt om te gebruiken in kleine ruimtes.

Opvouwbare scootmobiel of een Inklapbare(demontabele) scootmobiel?

Er zit een groot verschillen tussen een opvouwbare scootmobiel of een inklapbare (demontabele) scootmobiel.

  • Bij een opvouwbare scootmobiel kunt u de scootmobiel compleet opvouwen. Als u hem weer uitklapt dan is hij meteen te gebruiken. Dit in- en uitklappen gaan binnen een paar tellen. Wanneer u veel reist of de scootmobiel regelmatig in de auto mee wilt nemen is een opvouwbare scootmobiel aan te bevelen.
  • Bij een inklapbare (demontabele) scootmobiel kunt u de scootmobiel in een aantal delen uit en in elkaar zetten. Hiervoor is geen gereedschap nodig en gaat met een kliksysteem. De verschillende delen zijn vaak: de zitting, de accu, het mandje, de voorkant (met de twee wielen). De inklapbare (demontabele) scootmobiel kan dan in de losse delen worden vervoerd.

Compacte scootmobiel

Ben u opzoek naar een compacte scootmobiel die makkelijk en snel op te vouwen is dan is een opvouwbare scootmobiel als de Heartway Medical Brio S19 scootmobiel, Vermeiren Luggie of de Vermeiren Sedna Premium de juiste optie voor u. Ze zijn compact, licht en snel op te vouwen. Een dagje uit of een bezoek aan een beurs is geen probleem meer. U bent dan zorgeloos mobiel.

Uw-Rollator.nl
Logo
Shopping cart