Opvouwbare rolstoel kopen? Wij zijn dé specialist in opvouwbare rolstoelen!

Bent u opzoek naar een opvouwbare rolstoel? Dan bent u bij Uw-Rollator.nl aan het juiste adres! Ons aanbod opvouwbare rolstoelen is erg breed, zo kunt u altijd een rolstoel vinden die perfect bij uw past. Onze handige filterfunctie helpt u bij het kiezen van de rolstoel die aan al uw wensen voldoet.

Toont alle 10 resultaten

Opvouwbare rolstoelen

Bent u opzoek naar een opvouwbare rolstoel? Dan bent u bij Uw-Rollator.nl aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment met opvouwbare rolstoelen. Zo vindt u altijd een rolstoel die aan uw wensen voldoet. Een opvouwbare rolstoel is een zeer praktische oplossing als u vaak onderweg of op reis bent. Door het opvouwsysteem is de rolstoel makkelijk op te bergen, in uw auto te laden, of in de trein mee te nemen. De wielen en de voetsteunen zijn meestal ook demontabel voor een compact geheel. Een opvouwbare rolstoel is een hulpmiddel waarmee u uw mobiliteit vergroot.

Lichtgewicht opvouwbare rolstoel

Wij bieden ook lichtgewicht rolstoelen aan. Deze rolstoelen zijn onder de vijftien kilogram en dit maakt het transporteren van de rolstoel nog gemakkelijker. Doordat de rolstoel licht van gewicht is, is deze gemakkelijk te transporteren. Een opvouwbare lichtgewicht rolstoel is daarom een goede keuze voor als u vaak op reis of dagjes uit gaat.

Opvouwbare duwrolstoel

Er zijn twee soorten opvouwbare rolstoelen, de standaard rolstoel met kleine voorwielen en grote achterwielen, en de duwrolstoel met kleine voor- en achterwielen. Bij een standaard rolstoel kan de gebruiker zichzelf voortbewegen door de hoepels op de grote achterwielen. De duwrolstoel kan alleen voortgeduwd worden door een begeleider. Het is belangrijk om bij uw keuze opvouwbare rolstoel na te denken of u voor een standaard of duwrolstoel kiest.

Remkabels weggewerkt in het frame

Gewichtsklasse

Materiaal

GezondheidGezondheid