U bent hier: » WheelzAhead

WheelzAhead rollator

Wanneer u voor het eerst kennis maakt met de WheelzAhead rollator weet u het zeker: u heeft te doen met een speciale rollator. De WheelzAhead rollator is gemaakt met een vooruitstrevende blik op praktisch nut en veiligheid. De WheelzAhead rollator wordt met de grootste zorg doorontwikkeld en is een echt Nederlands product. Een waar stukje Hollands vakmanschap om trots op te zijn!
Toon filters
  SELECT COUNT(0) AS count FROM `rb051721_site`.`modx_webshop_products` WHERE product_actief=1 and `product_merk` LIKE '%WheelzAhead%'
  array(1) { ["q"]=> string(18) "merken/wheelzahead" } 1
  SELECT * FROM `rb051721_site`.`modx_webshop_products` WHERE product_actief=1 and `product_merk` LIKE '%WheelzAhead%' group by locked_product_name order by product_voorrang desc LIMIT 0,24
  •  
   Volgens ons de beste rollator van 2016! 
   WheelzAhead TRACK 3.0

   48 reviews
   Op werkdagen voor 16:00 besteld? Morgen in huis! € 296.95
  •  
   Beste Indoor 2016! 
   WheelzAhead Indoor

   5 reviews
   Op werkdagen voor 14:00 besteld? Morgen in huis! € 159.95
  •  
    
   Reis rollator huren

   4 reviews
   3 werkdagen € 55.00
  •  
    
   Rollator WheelzAhead TRACK 3.0

   3 reviews
   Op werkdagen voor 16:00 besteld? Morgen in huis! € 296.95
  •  
   VAN €299,- NAAR €259,95,- 
   WheelzAhead Track 3.0 Tweedehands

   0 reviews
   Op werkdagen voor 16:00 besteld? Morgen in huis! € 259.95
WheelzAhead rollators: Veiligheid voorop

WheelzAhead maakt een speerpunt van uw veiligheid. De veiligheid en betrouwbaarheid van hun producten staat dan ook centraal in de ontwikkeling van alle producten van WheelzAhead. Omdat WheelzAhead weet dat u zeker wilt zijn van uw rollator, worden alle producten van WheelzAhead uitvoerig getest en uitgeprobeerd. Met dit stukje Nederlands glorie komt u veilig voor de dag. WheelzAhead Track 3.0.


De ontwerpen van deze Nederlandse rollator producent worden gemaakt door zorgvuldig overleg met zijn gebruikers. Hierdoor is de rollator zeer compleet in zijn accessoires en uitrusting en is hij op maat gemaakt voor zijn gebruikers. Dit vertaalt zich in een zeer complete rollator met een hoog gebruiksgemak wanneer gewenst. Zo is de TRACK 3.0 rollator de eerste in zijn soort die dubbel (te weten, zowel verticaal als horizontaal) kan worden opgevouwen. 

Omdat enkel de beste materialen gebruikt worden en deze ook uitvoerig getest worden hebben zij veel vertrouwen in hun producten wat zich vertaalt in een goede fabrieksgarantie. Hierbij krijgt u dan ook vijf jaar fabrieksgarantie op het frame en de aluminium buizen. Onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage vallen buiten de gestelde garantieregeling. De garantie gaat in op de dag van aankoop. Ervaar de luxe en comfort met de WheelzAhead.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief