U bent hier: » Volaris

Volaris rollator

Volaris rollators worden geproduceerd door het bedrijf Eurovema in Zweden. Zij ontwikkelen hun producten volgens de hoogste standaarden voor mobiliteits hulpmiddelen. Het gemeenschappelijke doel van de werknemers van Eurovema is om mobiliteit te creeëren door ergonomische producten te ontwikkelen.

Wij zijn officiële Volaris dealer en geautoriseerd partner van Volaris. Dit houdt in dat wij van rollators, accessoires en onderdelen voor u kunnen regelen.
Toon filters
  SELECT COUNT(0) AS count FROM (SELECT * FROM modx_webshop_products ORDER BY product_ID ASC) as modx_webshop_products WHERE product_actief=1 and `product_merk` LIKE '%Volaris%'
  array(1) { ["q"]=> string(14) "merken/volaris" } 1
  SELECT * FROM (SELECT * FROM modx_webshop_products ORDER BY product_ID ASC) as modx_webshop_products WHERE product_actief=1 and `product_merk` LIKE '%Volaris%' group by locked_product_name order by product_voorrang desc LIMIT 0,48
  • Incl Compleet servicepakket
    
   Volaris Patrol
   • 5 jaar garantie
   • Grote wielen, remkabel in frame, verstelbaar zitje
   • Alledaags gebruik, wandelaars
   2 reviews
   15 werkdagen
    
   € 369.43  € 339.95
   7% Korting
  •  
   Volaris S7 SMART Compact

   0 reviews
   15 werkdagen
    
   € 329.95
  • Incl Compleet servicepakket
    
   Volaris SMART
   • 5 jaar garantie
   • Remkabel in frame, verstelbaar zitje
   • Alledaags gebruik
   0 reviews
   15 werkdagen
    
   € 293.95
  • Incl Compleet servicepakket
    
   Volaris Discovery
   • 5 jaar garantie
   • Soft banden, verstelbaar zitje
   • Alledaags gebruik, wandelaars
   1 reviews
   Op werkdagen voor 18:00 besteld? Morgen in huis! € 283.00
  •  
   Volaris Patrol en SMART Ruggensteun

   0 reviews
   3 werkdagen
    
   € 145.00
  •  
   Volaris Ruggensteun verstelbaar

   0 reviews
   3 werkdagen
    
   € 145.00
  •  
   Volaris Stokhouder

   0 reviews
   3 dagen werkdagen
    
   € 145.00
  •  
   Volaris Slow Down Brake

   0 reviews
   3 dagen werkdagen
    
   € 145.00
  •  
   Volaris Tas

   0 reviews
   werkdagen
    
   € 145.00

Volaris rollators zijn ontwikkeld met het oog op design, functionaliteit en veiligheid om de kwaliteit van het leven te vergroten voor mensen op leeftijd en mensen met een handicap. De rollators worden geproduceerd in hun eigen faciliteiten in Gislaved, Zweden.
Eurovema heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en zorgzaamheid voor de mens gaan hier hand in hand.
Volaris rollator

Volaris rollators

Volaris heeft verschillende rollator modellen op de markt gebracht. Alle van hoogte kwaliteit en met unieken eigenschappen. De belangrijkste modellen hebben wij voor u hieronder beschreven.

Volaris Discovery

De Volaris Discovery is uniek door zijn zacht banden. Dit maakt het lopen door de stad of het bas een stuk zachter maken. De meesten trillening zullen door de banden worden opgevangen waardoor u heel rustig loopt. De remkabels van de Discovery lopen door het sterkte en stabielen frame. Het zitje is in hoogte verstelbaar wat hem ook voor meerder gebruikers geschikt maakt. Het zitje is stevig en hard maar door een slim inklap systeem kan de Discovery toch horizontaal worden ingeklapt.

Volaris Patrol

De Volaris Patrol heeft grote wielen en groot sterk frame. De grote wielen zorgen ervoor dat obstakels geen probleem meer zijn tijdens het lopen. Het grote frame is wat breder waardoor hij extra sterk en stabiel is. De Volaris Patrol is een rollator wat geschikt is voor lange mensen. De handvatten gaan tot 107 cm. Het zitje is in hoogte verstelbaar en de zitje gemaakt van hard en stevig materiaal. De Volaris Patrol kan horizontaal worden ingeklapt.

Volaris SMART

De Volaris Smart is eigenlijk de Patrol in een kleinere versie. De wielen zijn minder groot en het frame iets kleiner. Toch zijn de hanvatten bij dit model nog steeds 102 cm hoog. De remkabels lopen door het frame en het zitje is in hoogte verstelbaar. 

De producten van Volaris hebben een aantal  unieke eigenschappen waardoor ze zichzelf onderscheiden van andere rollators.
De Comfort Frame™ stelt de rollators in staat om soepel over oneffen terrein te rijden. De X-section constructie maakt het mogelijk om de rollators compact op te vouwen en in opgevouwde stand te blijven staan.

De hoogtes van de handvatten en het zitje kan door de gebruiker worden aangepast zonder gebruik van enig gereedschap en alle handvatten zijn ergonomisch ontwikkeld voor een fijne ligging in de hand.  Alle rollators van Volaris zijn uitgerust met het VABS remsysteem wat zorgt voor een verbeterde remwerking. 

Alle rollators van Volaris kunnen worden uitgebreid met verschillende accessoires om de behoeftes van de gebruiker te optimaliseren.

8.6 /10

Uw-Rollator.nl

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief