U bent hier: » Volaris

Volaris rollator

Volaris rollators worden geproduceerd door het bedrijf Eurovema in Zweden. Zij ontwikkelen hun producten volgens de hoogste standaarden voor mobiliteits hulpmiddelen. Het gemeenschappelijke doel van de werknemers van Eurovema is om mobiliteit te creeëren door ergonomische producten te ontwikkelen.
Toon filters
  SELECT COUNT(0) AS count FROM `rb051721_site`.`modx_webshop_products` WHERE product_actief=1 and `product_merk` LIKE '%Volaris%'
  array(1) { ["q"]=> string(14) "merken/volaris" } 1
  SELECT * FROM `rb051721_site`.`modx_webshop_products` WHERE product_actief=1 and `product_merk` LIKE '%Volaris%' group by locked_product_name order by product_voorrang desc LIMIT 0,24
  •  
   Incl Gratis Extra servicepakket 
   Volaris S7 Patrol

   1 reviews
   3 werkdagen € 298.00
  •  
   Incl Gratis Extra servicepakket  
   Volaris S7 SMART

   0 reviews
   Op werkdagen voor 16:00 besteld? Morgen in huis! € 269.00
  •  
    
   Volaris S7 SMART Compact

   0 reviews
   14 werkdagen € 335.00
  •  
    
   Volaris SMART Discovery

   0 reviews
   3 werkdagen € 307.00
  •  
    
   Volaris S7 & SMART Ruggensteun

   0 reviews
   werkdagen € 30.00
  •  
    
   Volaris Ruggensteun verstelbaar

   0 reviews
   werkdagen € 40.00
  •  
    
   Volaris Stokhouder

   0 reviews
   3 dagen werkdagen € 30.00
  •  
    
   Volaris Slow Down Brake

   0 reviews
   3 dagen werkdagen € 0.00

Volaris rollators zijn ontwikkeld met het oog op design, functionaliteit en veiligheid om de kwaliteit van het leven te vergroten voor mensen op leeftijd en mensen met een handicap. De rollators worden geproduceerd in hun eigen faciliteiten in Gislaved, Zweden.
Eurovema heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en zorgzaamheid voor de mens gaan hier hand in hand.
Volaris rollator

De producten

De producten van Volaris hebben een aantal  unieke eigenschappen waardoor ze zichzelf onderscheiden van andere rollators.
De Comfort Frame™ stelt de rollators in staat om soepel over oneffen terrein te rijden. De X-section constructie maakt het mogelijk om de rollators compact op te vouwen en in opgevouwde stand te blijven staan.

De hoogtes van de handvatten en het zitje kan door de gebruiker worden aangepast zonder gebruik van enig gereedschap en alle handvatten zijn ergonomisch ontwikkeld voor een fijne ligging in de hand.  Alle rollators van Volaris zijn uitgerust met het VABS remsysteem wat zorgt voor een verbeterde remwerking. 

Alle rollators van Volaris kunnen worden uitgebreid met verschillende accessoires om de behoeftes van de gebruiker te optimaliseren.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief