Vermeiren

Vermeiren is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van zorghulpmiddelen. De Vermeiren rollator is een van de bekendere producten uit het assortiment dat Vermeiren voert.

Filter

Enig resultaat

Vermeiren Quava
 244,95

Vermeiren Quava

✔️ Gewicht: 6.1 tot 8 kg
✔️ Kleur: Grijs, Rood
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
0

Vermeiren geschiedenis

Het bedrijf werd in 1957 opgericht. Het bedrijf heet dan nog G. Vermeiren, breukmeester, orthopedist, ziekenhuiswagen en ziekenstoelen’. Vanaf de beginjaren wordt er aan elke klant speciale aandacht gegeven. Door deze aandacht konden alle klanten een aangepaste rolstoel of rollator krijgen. Dat beleid van toen is nu nog steeds de sleutel tot hun succes.

Het bedrijf bleef maar groeien en ging ook internationaal opereren. Door de groei en expansie werden ze in de jaren zeventig marktleider. De totaaloppervlakte van het kantoor, fabriek en magazijn is vandaag de dag maar liefst 24.000 vierkante meter groot. Ze hebben een sterk internationaal netwerk opgebouwd.
Vermeiren is ook gevestigd in China, op aanvraag van de Chinese overheid zelf. In Suzhoe hebben zij daar een nieuwe lijn gelanceerd. In totaal werken er zo’n 650 man voor Vermeiren. De sterkte van het bedrijf ligt ook bij deze gemotiveerde werknemers die elke dag weer zorgen voor top producten en service.

De Producten

Vermeiren heeft een groot scala aan producten in zijn assortiment. Van badhulp artikelen tot aan elektronische stoelen. Hieronder vallen ook de rollators die variëren van simpele looprekken tot aan luxueuze rollators met alle bijbehorende accessoires.

Wij werken rechtstreeks samen met de fabriek om de levering, service en prijs zo goed mogelijk te kunnen aanbieden aan onze klanten. Door deze korte lijnen kunnen wij snel schakelen en leveren.

Uw-Rollator.nl
Logo
Shopping cart