Trust Care

Trust Care is een Zweeds bedrijf dat zijn zorgproducten over heel de wereld verkoopt. Trust Care is een van de leidende bedrijven als het gaat om het ontwerpen van innovatieve hulpmiddelen voor de ouderen. Trust Care concentreert zich op innovatie om aan de behoefte van een nieuwe generatie van gebruikers te voldoen.

Toont alle 4 resultaten

Trust Care producten

Zij zijn zich er van bewust dat de nieuwe generatie gebruikers hogere eisen aan design maar ook technologie stelt. Hierdoor hebben zij een zware investeringen gedaan in hun eigen design- en constructie afdeling. Zij werken ook samen met een van de meest succesvolle ontwerpers in Europa om inspiratie op te doen voor hun eigen producten.
Zij willen producten creƫren die het leven voor ouderen en jonge invalide mensen dragelijker maakt. Trust Care
Het merk is vooral bekend vanwege hun grote succes design binnenrollator de Let's go indoor De Let's Go indoor is de ideale rollator voor binnenhuis gebruik. Hij heeft een schitterend uniek ontwerp en heeft hierdoor de internationale aandacht op zich gekregen. Het merk beschikt over hun eigen test lab waar zijn hun eigen producten ontwerpen en testen. De producten komen tot stand met behulp van de eindgebruiker en deze interactie is dan ook key voor het merk. Hierdoor zijn ze ook in staat om veranderingen snel door te voeren of te verbeteren. Niet alleen worden de producten in zijn geheel getest, ook worden de onderdelen afzonderlijk getest. Alle producten die zij op de markt brengen voldoen uiteraard aan de strengste internationale normen.

Remkabels weggewerkt in het frame

Gewichtsklasse

Materiaal

GezondheidGezondheid