TOPRO troja rollators

Hier vindt u een ruime selectie hoogwaardige hulpmiddelen wanneer u zorg nodig hebt. Al deze producten worden in nauwe samenwerking met ergotherapeuten, fysiotherapeuten en designers ontwikkeld om producten te maken die de hoogste standaarden van kwaliteit waarborgen. Hiervoor biedt dit Noorse bedrijf u enkel producten van de hoogste kwaliteit waardoor u ontzorgd wordt.

Toont alle 5 resultaten

Geschiedenis TOPRO troja

Dit Noorse bedrijf is opgericht in 1966. Het bedrijf is opgericht met de filosofie om een bedrijf te beginnen waar industriële productie en beroepsrehabilitatie zouden samenwerken om zo tot nieuwe kansen te komen in de wereld van zorg en zorg hulpmiddelen. Door de jaren heen zijn deze Noren uitgegroeid tot één van Noorwegen's grootste beroepsrehabilitatie bedrijven en als een toonaangevende fabrikant van producten in mobiliteit en elektronische componenten.

Het productieproces vindt in zijn geheel plaats in een moderne fabriek in Gjövik, Noorwegen. Door het gehele productieproces binnen de muren van de eigen fabriek te houden, en niet uit te besteden aan een fabriek in een land met lagere lonen, krijgt u enkel de beste kwaliteit geboden. Dit komt het gebruiksgemak, de kwaliteit, en de degelijkheid van de producten ten goede omdat u zeker weet dat u kwaliteit in huis haalt.

Productlijn

Deze lijn rollators zijn hun tijd ver vooruit en bieden u als consument de garantie van het gebruik van enkel de beste materialen en designs. De rollators worden in nauwe samenwerking tussen klanten, designers, en ergo- en fysiotherapeuten gemaakt. Er wordt enkel gebruik gemaakt van de nieuwste en meest geavanceerde technologie om de hoogste normen van kwaliteit te kunnen garanderen. Omdat zij zo geloven in hun moderne technieken, krijgt u altijd een fabrieksgarantie van zeven jaar, met uitzondering van slijtage onderdelen en bij onjuist gebruik van de rollator.
De hedendaagse lijn met Topro rollators bestaat uit de volgende modellen: Topro Troja Classic, Topro Troja 5G, Topro Olympos en de Topro Pegasus (carbon)