Thuasne

Thuasne Nederland is een bedrijf die zich hard maakt om met zorgproducten het leven te verbeteren. Kwaliteit staat net zo hoog in het vaandel als effectiviteit en comfort. Hierdoor onderscheiden de Thuasne Rollators zich met de concurrenten. Zo is een van Thuasne rollators door het televisie programma Kassa uitgeroepen tot beste koop.

Filter

Toont alle 2 resultaten

✔️ Gewicht: 8160 g
✔️ Kleur: Blauw
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
10
rollator quatro
 99,95
Thuasne - Rollator Quatro - Opvouwbaar - Blauw - Voor binnen en buiten - 10,2 kg

Rollator Quatro

✔️ Gewicht: 10.1 kg of zwaarder
✔️ Kleur: Blauw, Grijs
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
0

De geschiedenis van Thuasne

Thuasne is een familie bedrijf dat sinds 1847 medische hulpmiddelen produceert. Het bedrijf focust zich op innovatie en internationale expansie. Oorspronkelijk fabriceerde Thuasne dunne elastische stoffen, maar in de loop der jaren is het gestaagd uitgegroeid tot een van de marktleiders van medische hulpmiddelen.

De Rollators van Thuasne

De rollators van Thuasne zijn kwalitatief hoogstaand en hebben een traditioneel, tijdloos design. Door de lange geschiedenis van het bedrijf, zijn deze rollators goed doorontwikkeld en van alle gemakken voorzien. Doordat Thuasne nog vele andere zorgproducten maakt, weet het bedrijf precies wat de consument wilt. Mede hierdoor, is de Quatro rollator van Thuasne dan ook als best getest door televisieprogramma Kassa! Dit laat de prijs/kwaliteit verhouding van Thuasne goed zien. Met een lange 1 jaar garantie onderscheiden ze zich nogmaals van de concurrentie. Met de rollators van Thuasne Nederland, zit u altijd goed!

Uw-Rollator.nl
Logo
Shopping cart