U bent hier: » Schulte BV

Schulte BV rollators

Schulte bv is een van oorsprong Nederlands bedrijf in orthopedische en revalidatie hulpmiddelen. Dit bedrijf biedt u een geselecteerd assortiment rollators van goede kwaliteit tegen een competitieve prijs. Hierdoor bent u verzekerd van een super prijs-kwaliteit verhouding. Naast hulpmiddelen biedt Schulte bv ook andere producten aan.

Wij zijn officiële Schulte dealer en geautoriseerd partner van Schulte. Dit houdt in dat wij van rollators, accessoires en onderdelen voor u kunnen regelen.
Toon filters
  SELECT COUNT(0) AS count FROM (SELECT * FROM modx_webshop_products ORDER BY product_ID ASC) as modx_webshop_products WHERE product_actief=1 AND (`locked_product_price`<='260' AND `locked_product_price`>='0') and `product_merk` LIKE '%Schulte BV%'
  array(1) { ["q"]=> string(17) "merken/schulte-bv" } 1
  SELECT * FROM (SELECT * FROM modx_webshop_products ORDER BY product_ID ASC) as modx_webshop_products WHERE product_actief=1 AND (`locked_product_price`<='260' AND `locked_product_price`>='0') and `product_merk` LIKE '%Schulte BV%' group by locked_product_name order by product_voorrang desc LIMIT 0,48
  •  
   Shopiroll Rollator
   • 1 jaar garantie
   • Grote boodschappentas (25L)
   • Alledaags gebruik
   9 reviews
   Op werkdagen voor 12:00 besteld? Morgen in huis! € 199.00  € 175.95
   11% Korting
  •  
   Schulte Handycar Standaard

   2 reviews
   Op werkdagen voor 12:00 besteld? Morgen in huis! € 105.00
  •  
   Schulte Delta rollator

   0 reviews
   Op werkdagen voor 16:00 besteld? Morgen in huis! € 125.40
  •  
   Rehasense Server Tweedehands Rollator
   • Design, kwaliteit, gewicht 6.8 kg
   • Alledaags gebruik
   0 reviews
   Op werkdagen voor 17:00 besteld? Morgen in huis! € 309.00  € 260.00
   15% Korting
Schulte bv producten

Schulte bv is een Nederlands bedrijf waarvan het hoofdkantoor zit gevestigd in Amsterdam. Dit Amsterdamse bedrijf biedt zorgvragers een ruim aanbod orthopedische en revalidatie hulpmiddelen, waarbij zij zich over de jaren hebben gespecialiseerd in hulpmiddelen, comfortschoenen, orthopedische schoenentechniek en orthopedische instrumenten. schulte bv rollator

Schulte bv heeft de filosofie om zorgconsumenten ondersteuning te kunnen bieden in het dagelijkse leven en op deze manier uw leven te ontzorgen. Hierbij zetten zij hun jarenlange ervaring in om op deze manier u de juiste instrumenten te geven om met minder zorgen door het leven te kunnen gaan. Hierdoor heeft Schulte bv een programma opgezet van allerlei hulpmiddelen voor de zorg. Uiteraard zitten daar rollators bij, maar dit zorgbedrijf heeft nog veel meer producten, waaronder care krukken, rolstoelen, wandelstokken, toilet stoelen, bedtafels en verbandschoenen. Met deze producten wordt er geprobeerd met een combinatie van een goed beleid en goede werknemers, de beste zorg te bieden voor de mensen die het het hardste nodig hebben.

Buiten rollators verkoopt dit bedrijf ook comfort schoenen wat revalidatie kan verbeteren. Er is keuze uit simpele slippers tot aan degelijke stappers met een mooi model. In de schoenensectie zit ook een orthopedisch concept. Mensen met diabetische of reumatische voeten kunnen goed terecht bij dit zorgende bedrijf. Tot slot produceren ze ook orthopedische fabrikaten van korsetten tot aan protheses, tot aan eenvoudige spalken.

Uw-Zorgspecialist.nl heeft een zeer goede relatie met het bedrijf Schulte bv. De samenwerking van Uw-rollator en Schulte bv is tot stand gekomen door middel van Uw-zorgspecialist.nl. Zij vonden Uw-rollator een goede keus voor een nieuw retail bedrijf voor het verkoop van rollators. Tot nu toe heeft dat geleid tot een zeer vruchtbare samenwerking en we hopen dat we dit nog lang kunnen volhouden in de toekomst.

8.6 /10

Uw-Rollator.nl

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief