Rollz

Rollz International is een Nederlands bedrijf dat innovatieve mobiliteitsproducten ontwerpt en ontwikkelt. Zij doen dit met een team van ergonomische specialisten (o.a. fysiotherapeuten), ontwerpers en designers.

De Producten van Rollz Motion zijn dan ook erg stijlvol en echt Nederlands design. Rollz International heeft zich zelf de missie gegeven om mensen mensen van het leven te laten genieten. Ook wanneer door verschillende producten de bewegingsvrijheid minder is geworden. Dit met producten als de: Rollz Motion rollator en de Rollz Flex.

Filter

Toont alle 3 resultaten

Rollz flex
 489,00 + 3 meer
Boodschappenrollator Rollz Flex | Groen (mat)

Rollz Flex

✔️ Gewicht: 6.1 tot 8 kg
✔️ Kleur: Groen, Paars, Wit, Zwart
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
1
✔️ Gewicht: 10.1 kg of zwaarder
✔️ Kleur: Groen, Paars, Turquoise, Zwart
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
0
✔️ Gewicht: 10.1 kg of zwaarder
✔️ Kleur: Groen
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
0

Het assortiment van Rollz Motion

De producten van Rollz Motion zijn altijd veelzijdig en met veel zorg en onderzoek ontwikkelt. Het design element speelt een belangrijke rol. Mede door dit aspect zijn Rollz Motion producten bij een grote groep mensen erg geliefd. Rollz International is actief in o.a. Nederland, België, Canada, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Japan, Noorwegen, Spanje, de Verenigde Staten en Zweden. Diverse producten hebben mooie internationale prijzen gewonnen zoals de befaamde Red Dot award en iF Design Award 2012 gewonnen.

Rollz Motion

Officieel heet de fabrikant van de Rollz Motion Rollz International B.V. Toch wordt de naam Rollz Motion vaak ook als fabrikantennaam gebruikt. Dit is echter niet de fabrikant maar het belangrijkste product van deze fabrikant. De Rollz Motion rollator was de eerste rollator en rolstoel in één. Een voordeel van een dergelijke rollator rolstoel is dat iedereen er weer onbezorgd op uit kan. Mocht u na een lange dag lopen toch moe worden dan kunt u gemakkelijk gaan zitten en geduwd worden. Door het park, stad en door het bos lopen was nog nooit zo gemakkelijk. Het omklappen van rollator naar rolstoel en weer terug gaat letterlijk in een hand omdraai:

  • Het rolstoelpakket kan eenvoudig erop worden geklikt.
  • In één beweging kunt u de rugleuning in de positie.
  • De handgrepen voor de rollatorstand en rolstoelstand zijn makkelijk op hoogte af te stellen.
  • De benen kunnen op voetsteunen worden geplaatst.

Rollz Flex

Met de Rollz Flex heeft Rollz International een totaal nieuw product in de markt gezet. Dit wordt een shopper rollator genoemd omdat er tijdens het ontwerpproces rekening is gehouden dat de Rollz Flex veel spullen moet kunnen meenemen. De Rollz Flex is een combinatie een rollator en een boodschappenwagen. Het geeft de gebruiker de stabiele zekerheid van een rollator maar het gemaakt van een boodschappenwagen.
De grote duwbeugel is makkelijk te verstellen en heeft veel weg van een kinderwagen. Hij kan naar voren of juist naar achter worden gekanteld voor extra stabiliteit. De tas op de Rollz Flex is erg groot en kan makkelijk gevuld worden met boodschappen of andere zaken. Door zijn grote soft wielen trilt de Rollz Flex bijna niet en stuurt hij licht en eenvoudig.

Uw-Rollator.nl
Logo
Shopping cart