Rehasense

Wij van Uw-rollator.nl zijn een officieel geautoriseerde dealer van Rehasense producten in Nederland en België. Dit houdt in dat wij onze Rehasense producten via de officiële leverancier verkrijgen en een uitstekende product kennis en professioneel advies op maat geven over deze producten.

Rehasense is opgericht door Wubbe Berkenbosch. Na jaren lang voor verschillende grote hulpmiddelen bedrijven te hebben gewerkt heeft hij Rehasense opgezet. De kracht van Rehasense ligt in zijn product ontwikkeling. Samen met een groep experts uit Scandinavische worden producten ontwikkeld met een sterke Noord-Europese invloeden. De producten hebben een sterke focus op ergonomie, functionaliteit, design en duurzaamheid.

Filter

Toont alle 3 resultaten

✔️ Gewicht: 4 tot 6 kg
✔️ Kleur: Zwart
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
0
✔️ Gewicht: 8.1 tot 10 kg
✔️ Kleur: Bruin, Zwart
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
0
✔️ Gewicht: 6.1 tot 8 kg
✔️ Kleur: Champagne, Rood, Zwart
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
0

Rehasense: kwaliteit voor een scherpe prijs

Rehasense heeft een mooie en uitgebreide lijn van rollators op de markt gebracht. Van de hoogste kwaliteit en met een oog voor design. Voor anderen mobiliteitsproblemen hebben wij ook hulpmiddelen ontwikkeld naast rollators zoals: rolstoelen, Toiletstoelen, Douchestoelen etc

Rehasense rollators

Rehasense heeft verschillende soorten rollators van binnen-rollators tot walkers en zelfs een model wat maar 5,2 kg weegt.

Rehasense Server

De Rehasense Server heeft een sterk en aluminium gelast frame. Weegt maar 7,5 kg en kan een gewicht aan van 150 kg. Op het frame zit 7 jaar garantie en hij komt in veel verschillende kleuren en hoogte maten. De server kan eenvoudig in- en uitgeklapt worden en vergrendeld zicht automatisch. Hij remt zeer licht wat een groot voordeel is van alle Rehasense modellen. De Rehasense Server is te verkrijgen met semi zachte wielen en met zacht comfort wielen. De handgrepen zijn soepel in hoogte te verstellen vanaf minimaal 63 cm bij de lage tot maxima

Uw-Rollator.nl
Logo
Shopping cart