Gemino

Handicare is een internationaal hoog gewaardeerd bedrijf dat oplossingen biedt aan zowel mensen met een functiebeperking en als aan ouderen, om hun onafhankelijkheid te vergroten. Een belangrijk product van Handicare is de Gemino rollator. Handicare heeft als doel de zorg van de familie, therapeuten en verplegers gemakkelijker te maken met hun producten. Handicare is ontstaan in de jaren ’80 toen 3 rolstoelgebruikers elkaar leerde kennen in Noorwegen.

Filter

Toont alle 3 resultaten

Gemino 30
 343,95
Sunrise Medical rollator Gemino 30 M Design - Opklapbaar - Gewicht 7,1 kg

Gemino 30

✔️ Gewicht: 6.1 tot 8 kg
✔️ Kleur: Blauw, Champagne, Grijs, Groen, Zilver
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
0
Gemino 60
 377,95
Gemino 60

Gemino 60

✔️ Gewicht: 8.1 tot 10 kg
✔️ Kleur: Zilver
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1
0
✔️ Gewicht: -
✔️ Kleur: Zilver
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
0

De geschiedenis van Handicare

In een Noors revalidatiecentreum ontmoetten de 3 jongen mannen met een verlammende blessure elkaar. Zij waren niet tevreden met de rolstoelen die beschikbaar waren en besloten een bedrijf op te richten waar ze op basis van hun eigen ervaringen rolstoelen gingen ontwikkelen. Dit bedrijf, dat in 1986 werd opgericht, heette: ‘rullestolekspertene’ ( de rolstoel Experts ).

Dit bedrijf heeft zijn werkzaamheden uitgebreid en is veranderd in zijn huidige vorm.
Tegenwoordig werken er wereldwijd meer dan 1.300 mensen elke dag om de klanten de beste producten te leveren en hun levensstandaard te vergroten.

Kwaliteit en veiligheid

Het bedrijf is continu bezig met het verbeteren van hun producten. Hierbij staat veiligheid en kwaliteit voor de gebruikers altijd voorop. Alle producten voldoen aan de hoogste internationale kwaliteits- en veiligheidseisen. Deze worden getest door TNO, TUV en het Handikapp Institut. Lokaal worden ook verschillende testen gedaan om feedback te verzamelen of aan lokale eisen te voldoen.

Welke Gemino rollators zijn er allemaal?

Zoals eerder geschreven zijn de Gemino rollators een belangrijke productcategorie van Handicare. Via ons vindt u onder andere de:

Dit zijn de topmodellen uit de Gemino lijn. De Gemino 60 is ontwikkeld voor mensen met een actieve levensstijl. Door zijn grote banden en profiel is hij voor elk terrein geschikt. Wandelen in het bos was nog nooit zo eenvoudig en prettig. De Gemino 30 is het award-winning model voor zijn mooie design. Hij is erg wendbaar en kan verrijkt worden met verschillende accessoires.
De Gemino 30 is ook te verkrijgen in een Walker uitvoering met elleboogondersteuning en aangepaste remmen.
Alle modellen zijn in een breed aanbod van kleuren te verkrijgen. Zo loopt u niet alleen prettig maar ziet er ook nog eens hip uit. De kleuren zijn Silver Grey, Champagne, Midnight Blue, Pink, Black en Bronze.
De rollators zijn eenvoudig te bedienen en door zijn stabiliteit zult u veel vertrouwen krijgen om actief bezig te zijn. Het zitgedeelte is doorzichtig zodat u precies kunt zien waar u loopt. Alle onderdelen zijn weerbestendig en gemakkelijk schoon te maken.

Uw-Rollator.nl
Logo
Shopping cart