U bent hier: » Elephantje

Elephantje rollators koopt u bij dé rollatorexpert.

Elephantje is een rollator merk onder het bedrijf CHK B.V uit Rotterdam. Het Nederlandse bedrijf levert een kleine range aan rollators, maar door deze specialisatie levert het bedrijf alleen maar kwaliteitsproducten. Zij hebben een lichtgewicht rollator en een standaard rollator.

Wij zijn officiële Elphantje dealer en geautoriseerd partner van Elphantje. Dit houdt in dat wij van rollators, accessoires en onderdelen voor u kunnen regelen.




Toon filters
  SELECT COUNT(0) AS count FROM (SELECT * FROM modx_webshop_products ORDER BY product_ID ASC) as modx_webshop_products WHERE product_actief=1 AND (`locked_product_price`<='235' AND `locked_product_price`>='0') and `product_merk` LIKE '%Elephantje%'
  array(1) { ["q"]=> string(17) "merken/elephantje" } 1
  SELECT * FROM (SELECT * FROM modx_webshop_products ORDER BY product_ID ASC) as modx_webshop_products WHERE product_actief=1 AND (`locked_product_price`<='235' AND `locked_product_price`>='0') and `product_merk` LIKE '%Elephantje%' group by locked_product_name order by product_voorrang desc LIMIT 0,48
  •  
   Nieuw model!
   Lichtgewicht Elephantje De Luxe
   • 1 jaar garantie
   • Grote wielen, apart design
   • Alledaags gebruik
   0 reviews
   1 werkdag
    
   € 235.00
  •  
   Lichtgewicht Elephantje
   • 1 Jaar garantie
   • Incl mand, rugsteun en stokhouder
   • Alledaags gebruik
   33 reviews
   Op werkdagen voor 18:00 besteld? Morgen in huis! € 109.95




Het bedrijf Elephantje

Elephantje valt onder het bedrijf CHK B.V. uit Rotterdam. Zij zijn gespecialiseerd in het produceren van stalen artikelen. Hiervoor hebben zij dit zusterbedrijf opgericht voor de verkoop van rollators. Zij zijn uitgegroeid tot één van de meest professionele rollator leveranciers in Nederland.  Elephantje rollator

Zij optimaliseren continu hun producten gebaseerd op de terugkoppeling van de eindgebruikers. Hier is kwaliteit een belangrijk onderdeel van en streven zij ernaar om deze zo hoog mogelijk te houden. Zij behalen hierdoor vele kwaliteitscertificaten, zoals TUV, CE, GQ and LUQY. 


De producten van Elephantje

De standaard Elephantje en het lichtgewicht model zijn goed doorontwikkelde rollators. Ze hebben een hoge kwaliteit en zijn ruim uitgerust met o.a. een mand, verwijderbare ruggensteun, dienblad en stokkenhouder. Er zit een garantie van 1 jaar op de producten en de onderdelen zijn eenvoudige via ons te bestellen. Staat er een onderdeel niet in de webshop? Neem dan contact met ons op.
Het frame van deze rollators is sterk en robuust. De wielen zijn slijtvast en onderhoudsvrij en gemaakt van Polyurethaan. De rollators kunnen eenvoudig worden opgevouwen zodat de rollators makkelijk kunnen worden opgeborgen en mee te nemen in de auto of trein.

Dit alles maakt de rollators een uitstekende keuze om zorgeloos mobiel te blijven.

8.6 /10

Uw-Rollator.nl

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief