U bent hier: » Dolomite

Dolomite

Dolomite rollators zijn modern en betrouwbaar. Ze dragen bij aan het vergroten van de mobiliteit en de onafhankelijkheid in het dagelijks leven. Door het moderne design en het gebruik van hoogwaardige materialen, kunnen de Dolomite rollators tot het topsegement worden gerekend.
Toon filters
  SELECT COUNT(0) AS count FROM `rb051721_site`.`modx_webshop_products` WHERE product_actief=1 AND (`locked_product_price`<='319' AND `locked_product_price`>='0') and `product_merk` LIKE '%dolomite%'
  array(1) { ["q"]=> string(15) "merken/dolomite" } 1
  SELECT * FROM `rb051721_site`.`modx_webshop_products` WHERE product_actief=1 AND (`locked_product_price`<='319' AND `locked_product_price`>='0') and `product_merk` LIKE '%dolomite%' group by locked_product_name order by product_voorrang desc LIMIT 0,24
  •  
   Incl gratis onderhoudsbeurt aan huis  
   Dolomite Jazz II

   0 reviews
   8 werkdagen € 259.95
  •  
    
   Dolomite Legacy

   0 reviews
   6 - 10 werkdagen € 179.95
  •  
   Incl Gratis Extra servicepakket  
   Dolomite Melody

   0 reviews
   6 - 10 werkdagen € 284.00
  •  
   Incl gratis onderhoudsbeurt aan huis 
   Dolomite Futura

   0 reviews
   6 - 10 werkdagen € 319.00
Dolomite producten

Dolomite Rollators zijn ontworpen en gefabriceerd door Invacare. Invacare ontwerpt, produceert en verkoopt hulpmiddelen voor mensen met een handicap, ouderen en mensen die hulpmiddelen gebruiken bij het uitvoeren van diensten in de zorg. Naast de Dolomite rollators maakt Invacare ook vele andere hulpmiddelen, voorbeelden hiervan zijn rolstoelen, scooters, verpleegbedden, patiënten liften en sanitaire hulpmiddelen. Invacare is wereldwijd een van de grootste spelers op het gebied van zorgartikelen. In Nederland staat het Invacare kantoor in Ede. 


Logo Invacare Dolomite

Geschiedenis

De Dolomite fabrikant Invacare werd opgericht in het jaar 1900. In 1979 werd het losgemaakt van het welbekende Johnson & Johnson, om hierna als onafhankelijk bedrijf verder te gaan. Door goed met haar klanten te communiceren en samen te werken, is invacare uitgegroeid tot voorkeursleverancier in de hulpmiddelenbranche. Niet alleen op het gebied van ondersteuning, maar ook van innovatie.  

In de loop der jaren is Invare samen gegaan met diverse leidende partners, zo ook Dolomite. Hierdoor geeft Invacare wereldwijde toegang aan haar klanten tot de beste producten. Kwaliteit staat voorop. 

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief