Uplivin Trive: een draagbare hoogwaardige rollator De Trive biedt draagbaarheid zonder in te leveren op stijl. Deze dubbel opvouwbare rollator is gemakkelijk mee te nemen en kan in kleine ruimtes worden opgeborgen. Verfijnd en toch betaalbaar, de Trive is een mobiliteitshulpmiddel waar je trots op kunt zijn. Wij zijn officiële dealer van Uplivin. Uplivin

Lederen afwerking

We kozen voor PU-leer voor de zitting, rugleuning en de boodschappentas. Dit synthetische materiaal is lichter, gladder en gemakkelijker schoon te maken dan echt leer en gebruikt geen dierlijke producten. De boodschappentas is zo stijlvol dat je hem als schooltas kunt gebruiken. Hij hangt aan de stoel tegenover je benen, dus geen stoten tijdens het lopen.

Gemakkelijk vervoer

We hebben goed nagedacht over de scenario's waarin je de Trive gaat gebruiken en hebben een op maat gemaakte reistas ontworpen. Met een handvat aan de bovenkant kan het worden getrokken als een golfset. Twee handvatten in het midden zijn om te dragen en op te tillen. Langs- en zijwaarts opvouwbaar, neemt hij slechts een kleine vierkante ruimte in beslag, of het nu in de auto of de garage is.

Doordachte stokhouder

Deze 2-delige stokhouder is ontworpen voor uw comfort als u een wandelstok of kruk wilt dragen tijdens het gebruik van de Trive. De onderdelen zijn eenvoudig te monteren en te verwijderen en kunnen in de juiste hoek op het aluminium frame worden bevestigd.

4 0 4

Oops, it looks like you are lost ...

Back to Home

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password