Trionic is opgericht in 2006 en heeft de filosofie met de juiste motivatie en de juiste gereedschappen kan alles! Om dit waar te maken bedachten Stefan Kindber en Johan Kuikka De Trionic Walker.

Wij zijn officiële Trionic dealer en geautoriseerd partner van Trionic. Dit houdt in dat wij van rollators, accessoires en onderdelen voor u kunnen regelen.

Producten van Trionic

De visie van het bedrijf is om een product te bieden dat er voor zorgt dat mensen fysiek actief kunnen blijven, ook al gaat het allemaal niet meer zo makkelijk.
Hiervoor hebben zij De Veloped Walker ontwikkeld. Dit unieke mobiliteitshulpmiddel biedt de gebruiker steun tijdens het bewegen en lopen. De Veloped kun je zien als  partner, winkelwagentje of vervanger van een traditionele rollator. Hij is te gebruiken bij het sporten, winkelen en het actief lopen door de stad of op ruw terrein. Hij is uit te rusten met verschillende rollator accessoires.
Trionic Walker

De Veloped

Het model heeft een prijs gekregen voor zijn innovatieve en originele design. Door de vele verschillende mogelijkheden op de Veloped zal hij u voor verschillenden sporten kunnen ontlasten, van golf tot jagen.

De Veloped is uitgerust met een Climbing Wheel. Deze uitvinding is alleen terug te vinden op de producten van dit merk. Door de belasting te verdelen over twee voorwielen die dicht bij elkaar staan in over gestelde richting wordt het klimmoment in twee stappen opgedeeld. Hierdoor kan de Veloped Walker met gemak een drempel van 13 tot 17 cm nemen. Om deze obstakels te nemen hoef je maar een minimale hoeveelheid kracht te gebruiken. Dit maakt de Veloped Walkers erg gebruiksvriendelijk.

Het mooie van dit product is dat u er maar één  nodig heeft om er vijf te hebben. De Veloped kan namelijk uitgebreid worden door accessoires te kopen. Bijvoorbeeld voor de Golf kan je met de nodige accessoires golftassen aan de zijkant hangen. En voor de Veloped Hunt zijn het natuurlijk geen golftassen maar jachttassen voor je geweer. 

De Trionic Walker

De Trionic walker is de rollator voor het zware werk en heeft grote luchtbanden. Het model is zo uniek omdat de voorwielen aan aan elkaar gekoppeld zijn. Door dit systeem zullen de banden recht een rustig blijven bewegen ook als u bij een hoge snelheid loopt. 

Er zijn 22 producten.

Trionic Walker 12

10 Review(s)
  • Test Cijfer: 9.5
  • Garantie: 10 Jaar
  • Gewicht: 10.9 kg
Prijs € 891,36
  • + Gratis thuis uitproberen
  • + Gratis compleet servicepakket
Bekijk product

Op werkdagen voor 17: 00 besteld? Morgen in huis!

Trionic Walker 12 S

  • Test Cijfer: 9.5
  • Garantie: 10 Jaar
  • Gewicht: 9.1 kg
Prijs € 891,36
  • + Gratis thuis uitproberen
  • + Gratis compleet servicepakket
Bekijk product

Binnen 5-7 dagen geleverd

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password