Thuasne Rollators de nummer 1 uit de kassa test

Thuasne Nederland is een bedrijf die zich hard maakt om met zorgproducten het leven te verbeteren. Kwaliteit staat net zo hoog in het vaandal als effectiviteit en comfort. Hierdoor onderscheiden de Thuasne Rollators zich met de concurrenten. Zo is een van Thuasnes rollators door het televisie programma Kassa uitgeroepen tot beste koop. Een keus voor een van Thuasne's producten, is altijde de juiste. 

Wij zijn officiële Thuasne dealer en geautoriseerd partner van Thuasne. Dit houdt in dat wij van rollators, accessoires en onderdelen voor u kunnen regelen.

De geschiedenis van Thuasne 

Thuasne is een familie bedrijf dat sinds 1847 medische hulpmiddelen produceert. Het bedrijf focust zich op innovatie en internationale expansie. Oorspronkelijk fabriceerde Thuasne dunne elastische stoffen, maar in de loop der jaren is het gestaagd uitgegroeid tot een van de marktleiders van medische hulpmiddelen.  

De Rollators van Thuasne

De rollators van Thuasne zijn kwalitatief hoogstaand en hebben een traditioneel, tijdloos design. Door de lange geschiedenis van het bedrijf, zijn deze rollators goed doorontwikkeld en van alle gemakken voorzien. Doordat Thuasne nog vele andere zorgproducten maakt, weet het bedrijf precies wat de consument wilt. Mede hierdoor, is de Quatro rollator van Thuasne dan ook als best getest door televiesieprogramma Kassa! Dit laat de prijs/kwaliteit verhouding van Thuasne goed zien. Met een lange 1 jaar garantie onderscheiden ze zich nogmaals van de concurrentie. Met de rollators van Thuasne Nederland, zit u altijd goed! 

Er is 1 product.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password