Roma Medical

Roma Medical is een bedrijf dat oorspronkelijk komt uit Wales. Zij produceren een brede lijn aan zorghulpmiddelen. Roma Medical heeft verschillende modellen rollators, variërend van robuuste modellen tot design rollators.

Wij zijn officiële Roma Medical dealer en geautoriseerd partner van Roma Medical. Dit houdt in dat wij van rollators, accessoires en onderdelen voor u kunnen regelen.

De geschiedenis van Roma Medical

In 1970 hebben Gordon Johnson en Harry Matthews het bedrijf 'The Easi-Glide Wheelchair Company' opgericht in Cardiff, Zuid-Wales. Dit bedrijf is na 6 jaar overgenomen door Invacare Group, waar de twee oprichters ook twee jaar voor hebben gewerkt. Na dit avontuur wilde zij toch weer een eigen bedrijf starten en hebben hebben zij Roma Medical opgericht.

Na een aantal jaar stapte Harry Matthews uit het bedrijf en werd Grodon Johnson alleen eigenaar. Hij maakte er een echt familiebedrijf van en na jaren van succes besloot hij dat het tijd was om het bedrijf te verkopen. 
In 2001 werd het bedrijf verkocht aan drie partners: Simon Dalton, John Pitt en Harmar Roberts. deze 3 eigenaren bouwden het bedrijf verder naar hoe het er nu uit ziet.


De producten Roma Medical

De rollators zijn van uitstekende kwaliteit en variëren van een meer traditioneel design tot modern. Door de jarenlange kennis en ervaring zijn de producten goed doorontwikkeld. De rollators van Roma Medical zijn standaard uitgerust met veel accessoires zoals een tas, ruggensteun en een stokkenhouder. 

4 0 4

Oops, it looks like you are lost ...

Back to Home

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password