Premis rollators

Premis Medical is al jaren een bepalende speler in de markt voor mobiliteits vraagstukken. De producten van het merk staan voor innovatie in mobiliteit voor het dagelijkse leven. Door te innoveren hebben zij een reputatie en ervaring opgebouwd waarvan u kunt profiteren.

Wij zijn officiële premis dealer en geautoriseerd partner van Premis. Dit houdt in dat wij van rollators, accessoires en onderdelen voor u kunnen regelen. Mocht u opzoek zijn naar een maatwerk rollator dan kunnen wij u ook hierin verder helpen.

Geschiedenis van Premis

Premis Medical b.v. is ontstaan in 1977 na een fusie van de bedrijven Predaco vof en Misdorp en Zonen. Predaco, opgericht in 1958, was een importeur voor de elektrotechnische industrie en ontwerper van industriële producten voor de bouw en de paramedische industrie. Terwijl Misdorp en Zonen (uit het jaar 1928) een groothandel was en op kleine schaal diverse producten maakte voor de zorgindustrie, de wijkverpleging en het toenmalige kruiswerk. 


Hieruit is een samenwerking ontstaan die zich richtte op het ontwerpen en fabriceren van medische
hulpmiddelen. Het toen nog jonge bedrijf specialiseerde zich in het ontwikkelen en maken van gebruiksvriendelijke hulpmiddelen, waarbij goed geluisterd werd naar de wensen en eisen van de consument in de jaren tachtig. Het was dan ook dit merk dat in 1986 met de Provo een rollator op de Nederlandse markt bracht die gezien mocht worden. Een regelrecht succes! De Provo rollater voorzag de ouderwetse rollator van een modern jasje waarbij de gebruiker centraal stond en die voorzien was van de gemakken van een parkeerrem, zitje, dienblad, stokkenbak en mandje.

Tegenwoordig staan innovatie en de eindgebruiker nog steeds centraal bij de ontwikkeling van alle artikelen. De Provo, Pregero, Troje rollators zijn verkrijgbaar in 34 soorten, in tien verschillende kleuren, met meer dan veertig opties. Hierdoor is maatwerk voor de eindklant een van de sterkste punten van het bedrijf. Als u hierin geïnteresseerd bent dan kunt u contact met ons opnemen zodat wij dit traject voor u kunnen opstarten.

4 0 4

Oops, it looks like you are lost ...

Back to Home

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password