Playmarket boodschappentrolleys


Playmarket is een kinderwagenfabrikant uit Spanje die een paar jaar geleden ook is begonnen met het ontwerpen en fabriceren van boodschappentrolleys. Net zoals de kinderwagens zijn de boodschappentrolleys erg hip en trendy. Deze trolleys staan erom bekend dat ze erg stevig zijn door het aluminium frame waar ze allemaal van worden gemaakt. Dat is ook wat ze zo licht maakt.

Innovatieve producten

Bij Playmarket combineren ze innovatie, design en mode om de producten uniek te maken. Innovatie om uw boodschappen doen comfortabel, vrolijk en gemakkelijk te maken. Ontwerp om het transport gemakkelijk te maken, om fantastische vouwmogelijkheden en uitstekende manoeuvreerbaarheid te bieden. Mode om meer vrije tijd over te houden, de dagelijkse boodschappen makkelijker maken, zodat u zich onderscheidt van de rest.

Elk project begint met de vraag: kunnen we iets nieuws bijdragen?

Kunnen we het leven een beetje gemakkelijker maken? Dit is bijvoorbeeld te zien aan het opvouwen verschilende modellen, aan de kwaliteit van de wielen en de kunststof delen van de trolleys en de robuustheid van hun aluminiumconstructies. Zo is er sowieso een boodschappentrolley die past bij uw behoeften. U kunt kiezen uit veel verschillende kleuren en designs, zodat boodschappen doen niet alleen makkelijker wordt, maar u er ook nog mooi uit ziet!

4 0 4

Oops, it looks like you are lost ...

Back to Home

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password