MultiMotion

Het kantoor van MultiMotion is gevestigd in de Weezenhof te Nijmegen. MultiMotion wil graag bijdragen aan een zelfstandiger en prettiger leven. Dit doen zij door te zorgen voor betaalbare producten van hoge kwaliteit.

Wij zijn officiële MultiMotion dealer en geautoriseerd partner van MultiMotion. Dit houdt in dat wij accessoires en onderdelen van producten voor u kunnen regelen.

De geschiedenis van MultiMotion

n 2015 werd het bedrijf opgericht door Rob Scheffers in Nijmegen. Rob is een jonge ondernemer met een uitgebreide kennis op het gebied van hulpmiddelen in de zorg. Als facilitair medewerker heeft hij ervaring opgedaan in het ziekenhuis. Daarna is hij MultiMotion gestart omdat hij graag wil bijdragen aan een zelfstandiger en prettiger leven, hierbij staan kwaliteit en betaalbaarheid hoog in het vaandel.

Rollator en rolstoel modellen


Het assortiment van MultiMotion bij Uw-Rollator.nl bestaat uit 2 rollators en 6 rolstoelen. De rollator modellen zijn beide van aluminium en erg licht in gewicht. De dubbel opvouwbare rollator MultiMotion Double is zeer compact wanneer opgevouwen en dus perfect om mee te nemen op reis. De lichtgewicht rollator Trollimaster RA60 weegt slechts 7,2kg en is zowel binnen als buiten te gebruiken.


De rolstoelen van MultiMotion zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. De basisrolstoel MultiMotion M1 is ideaal voor korte uitstapjes, de lichtgewicht rolstoel MultiMotion M5 is uitstekend om te transporteren, de XXL rolstoel MultiMotion M1-XL kan tot 200kg aan gebruikersgewicht dragen. Met het aanbod rolstoelen van MultiMotion vindt u altijd een rolstoel die aan uw wensen voldoet.

Er zijn 22 producten.

  • Goedkoopste reis rollator

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password