Kaigo

is een relatief jong merk in Europa met drie fantastische producten: Kaigo One, Kaigo Evo, Kaigo Travel Deluxe. Klanttevredenheid, service en kwaliteit zijn de belangrijkste pijlers en wij van Uw-zorgspecialist zijn dan ook trots dat Kaigo voor ons heeft gekozen als puur online dealerschap. 

Wij zijn officiële Kaigo dealer en geautoriseerd partner van Kaigo. Dit houdt in dat wij van rollators, accessoires en onderdelen voor u kunnen regelen.

De producten van Kaigo

De producten van Kaigo bestaan uit 3 modellen met elk drie verschillende eigenschappen. De One heeft een breed frame en kan ook in de breedte worden dichtgeklapt. Hij heeft een ruim zitje en er zit standaard een ruggensteun en stokkenhouder op. De Evo is een iets simpelere rollator, wel met een uniek frame en grote voorwielen voor extra comfort. Standaard is hij ook rijk uitgevoerd met een ruggensteun, stokkenhouder en zitje.

De Travel Deluxe is een rollator die heel compact kan worden opgevouwen. Dit maakt hem uitermate geschikt voor mensen die veel reizen. Hij heeft een sterk kruisframe en kan dubbel opgevouwen worden. Ondanks dat het merk geen grote naam is leveren ze een kwalitatief top product en zult u er veel plezier mee beleven. Op alle modellen zit maar liefs twee jaar fabrieksgarantie. Als u meer informatie wilt over deze producten kunt u ons altijd via de telefoon of chat bereiken of gewoon een mailtje sturen.

4 0 4

Oops, it looks like you are lost ...

Back to Home

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password