Human Care

Human Care is een merk dat een hoge kwaliteit rollators aanbiedt. Human Care is een groot bedrijf dat een breed scala aan producten voor de zorgmarkt produceert.

Wij zijn officiële Human Care dealer en geautoriseerd partner van Human Care. Dit houdt in dat wij van rollators, accessoires en onderdelen voor u kunnen regelen.

Producten Human Care

Dit merk vindt het belangrijk dat alle producten gebruikt worden. Daarom bieden zij workshops en trainingscursussen voor alle producten. De verkopers zijn niet alleen verkopers, maar weten ook perfect hoe de producten gebruikt dienen te worden. Met vragen en antwoorden als 'welke maat moet ik kiezen' of 'welke handvatten heb ik nodig?' geeft Human Care een begeleiding over welk product hij of zij het beste kan kiezen. Met dit stappenplan kan de klant zich al goed voorbereiden alvorens hij of zij naar de winkel gaat.

Het van van oorsprong afkomstig Zweeds bedrijf. Daar zit ook nog steeds het hoofdkantoor. Ze zijn echter zo groot gegroeid dat ze nu ook zitten in Amerika, het Verenigd Koninkrijk, Australie en Canada.

Human Care heeft veel verschillende producten tot zijn beschikking, maar richt zich voornamelijk op de rollators. De rollator is een mobiel hulpmiddel dat de autonomie van de gebruikers vergroot. De rollator zorgt ervoor dat mensen met een wat mindere gezondheid toch een sociaal leven kunnen leven. Daarbij is het heel gezond om te lopen, wat op langere termijn alleen maar beter kan zijn. Met die gedachte zijn alle producten gecreëerd bij Human Care en alle klanten zijn zeer tevreden.

4 0 4

Oops, it looks like you are lost ...

Back to Home

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password